MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod LordJames » 22 dub 2014, 08:57

Ten sedak takhle dopadne za chvili, kdyz si clovek nedava bacha jak vystupuje. Jen dodam, ze podle fotky ma IL BBK vyfuk v cene cca 8 tisic.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod spoofan » 22 dub 2014, 09:13

Sedacky a volant neresim. Kvuli me vysce stejne pujde jiny volant a sedacka se bude muset minimalne kuchat, nebo pujde skorepina. Co rikate na tu fotku podvozku? Je to v norme? Stejne predpokladam, ze bych pres zimu osetril napravy (opiskovat, komaxit,...). A co ten najezd? Vydrzi ten motor jeste neco bez generalky?
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod AndrewG » 22 dub 2014, 10:50

mne z tej bocnej fotky pride ze farba dveri(alebo zadneho blatniku) je trochu iny odtien tak by som si dal na to pozor
necital som popis tak mozno to tam je spomenute
AndrewG

Příspěvekod LordJames » 22 dub 2014, 11:40

Odstín už se tu taky hodněkrát řešil - zrovna u červené je to s odstínem všelijaké. Podvozek vypadá slušně, ale všichni víme, jak zavádějící dokážou být fotky. Navíc na té jedné fotce není vidět všechno. A motor těžko říct - může žrát olej s tím, že majiteli to je jedno a občas ho prostě dolije, může být před smrtí, protože se na olej sralo, ale stejně tak může najet minimálně jednou tolik bez větší údržby. Tohle ti asi ale nikdo neřekne bez toho, aby ho viděl zevnitř.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod spoofan » 22 dub 2014, 11:53

Rekl bych, ze u te cervene je to fakt tezko odhadnout...ale myslim, ze ten odstin je v norme.
Jinak psal, ze prahy jsou vyvarene, podvozek osetren (viz foto)...co se tyce motoru, asi riziko u kazde ojetiny. Prinejhorsim zacnu rovnou rozborkou motoru :lol:
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod Mikerc » 22 dub 2014, 17:19

http://auto.bazos.cz/inzerat/33051631/M ... E-SUPR.php

Co vím, tak by auto mělo být opravdu ok.
Mikerc

Příspěvekod Apache » 22 dub 2014, 19:07

Původně jsem se ptal ve vláknu vedle, ale vzhledem k tomu, že už mi jde jen o inzeráty to bude sedět spíš sem. Nemáte někdo povědomí o nějaké 1.8 NB co je teď na prodej? Ty kousky hodně přes 150k vynechávám rovnou, takže co mi zbývá:

http://www.sportovnivozy.cz/40252-mazda-mx-5-nb-ricany to by mohl být pěkný kousek, ale můj strop je prostě 100k a styděl bych se to jen zkusit nabídnout :D

http://www.sportovnivozy.cz/50748-mazda ... ice?fz=vse Tady jestli má slečna soudnost, tak by slevit musela, zvlášťve srovnání s výše uvedeným inzerátem, ale pochybuju, že i tak by se to dostalo na zajímavou cenu...sešívaná střecha, ten výfuk mě děsí a kdoví jaký byl důvod celolaku. O servisu se ani nezmiňuje, takže ikdyby byla výsledná cena 100 tak bych v tom stejně nakonec byl možná dráž než za tu předchozí...

http://auto.bazos.cz/inzerat/33009330/M ... 107-kw.php O té už jsem psal předtim a tak jak tak mi pořád příjde ve výsledku zajímavější ta první...

Pokud byste někdo znal nějakou nebo se už byl podívat tak budu rád za každé info :) Zatim váhám mezi možnostmi vyčkávat a nebo si někde půjčit dvacku na tu první, dřív než se prodá. No a pak je tu ještě možnost vzít 1.6 a být vsuchu i s finanční rezervou, což by byla volba rozumem...
Apache

Příspěvekod spooon » 22 dub 2014, 19:15

ta první zelená se už prodává velice dlouho. Co si pamatuju, tak od podzimu určitě(to sem se začal hledat pro sebe), ale nevím, co je s ní špatně...

Ta druhá už je prodaná, no majitel měl pár problémů, viz tu. Sám sem o ní taky přemýšlel, ale místní osazenstvo mě od ní odradilo.

Kdybych vybíral teď, tak bych se na tu poslední alespoŇ jel podívat.

Jinak podle mě je nejlepší vyrazit do německa. Kdybych nenarazil na jednu po zdejším člověku z fora, tak bych taky jel za hranice.
spooon

Obrázky: 0

Příspěvekod Apache » 22 dub 2014, 19:27

Aha tak tu škrtám. Jestli se ta první prodává už od podzimu, tak se tu třeba najde někdo, kdo jí viděl a něco k ní řekne, nicméně není to moc dobré znamení...Tak si asi pro začátek udělám, když budou ty svátky, výlet do HK na tu poslední, ale moc si od ní neslibuju :D .
Apache

Příspěvekod Pavel260 » 23 dub 2014, 10:16

Hele, vem si že každý si řekne že dá max 100 jako ty a to tu zelenou prostě neprodá :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...