Babice bych urcite nevynechaval, sice je tam tech zatacek jenom par, ale jsou super - muj nejoblibenejsi usek. Potom bych to vzal do Adamova a dal na Utechov a zpatky do Brna na Lesnou - to je muj oblibeny usek a jezdim tudy domu (do Kanic) kdyz mam trochu vic casu a naladu Krom toho jsou to asi nejlepsi silnice v okoli Brna, co znam - je to tam i celkem zname...
1999 10th AE Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
no jo. a to muzem byt radi, ze neni zima, kdy je zkratka do Krtin neprujezdna. Celou zimu jsem to musel do/z prace objizdet okolo Bukoviny a to byl teprve marast. Cela Brezina je jak po bombardovani...hruza, ale zvykl jsem si ale jinak z Brna do Ochozu az k Brezine je asfalt dobrej. Stejne tak za Brezinou do Jedovnic az na par hrbolu ok.
Kdo projede kostkami v Ochozi uz zvladne vsechno Tam se da alespon klickovat, ale ten Ochoz nesnasim. Jeste nez to opravili tak kousek od Votrubu jsem videl i auto s urvanym kolem... Nejde mi do hlavy, proc to neudelali cele...
no oni to hlavne v Ochozu predloni jeste vic zmrvili tim, kdyz delali kanalizaci nebo co, takze tam tech pricnych hopu je jeste vic nez bylo Debilni pamatkari nechteji udajne povolit, aby tam dali asfalt
taky jsem neco takoveho slysel, ale nejak mi nejde do hlavy, jak muze byt neco takoveho povazovaneho za pamatku? To bysme mohli prestat opravovat vsechyn silnice a chodniky... Horsi je uz jen prijezdova cesta ke mne domu - starosta pred 5 lety sliboval, ze bude kanalizace i nova silnice...
jo to nejsi sam, komu to njede do hlavy. Jako nic proti kocicim hlavam. V zime je sranda projizdet tu zatacku dole Ale kdyby to meli aspon udelane poradne bez tech vsemoznych propadu a der
A ja myslel ze jsem sam, kdo tu zatacku tak zneuziva Minulou zimu uz jsem ale spis zacal jezdit pres Bilovice - vyzkousej nekdy tamni most, ten je jeste o neco lepsi