Tak to si možná konečně po zásluze odpočine - podle vašeho blogu ji prohánte jako draka Akci rozhodneme zítra v poledne, musím jinak pár věcí přeházet kvůli rodině....
EDIT: Akce odsunuta na neurčito, v této chvíli už nemůžu zajistit náhr. program pro děcka; jo holt rodina a roadster nejdou dvakrát dohromady.. ....
Pavel260 píše:co takhle nejakej zcuk 29? to mam narozeniny takze si beru dovolenou ale vse zalezi jeste na technickee
Píšu do diáře Předběžně to vidím na ten původně neuskutečněný "Přejezd Železných hor" (na trase: "vcelku" solidní silničky, zřícenina hradu Lichnice, Seč, možné prodloužení..)
Tak bohuzel na 99% odpadam.. Do te doby se mozna z nemoci dostanu ale auto technickou mit nebude v zadnem pripade, volal jsem o radu jak postupovat s prihlasenim a musim na stk v miste kde je auto prihlasene a zaroven tam delaji registraci motoru a karoserii a to je v praze asi 5stkcek jenze jsem si nadelal do kalhot tim ze jsem tam pry mel jet jeste pred vymenou no takze na sraz jedine bez stk a to nevim za kolik to je bodu omlouvam se za ot.