koukám na počasí a zatím nic moc úterý 16 °C Zataženo přeháňky středa 10 °C Zataženo přeháňky čtvrtek 8 °C Zataženo déšt pátek 16 °C Zataženo přeháňky sobota 16 °C Zataženo přeháňky
MX-5 NA 1.6 Coccinella septempunctata
"Lidé, kteří jsou natolik šílení, aby si mysleli, že mohou změnit svět, to dokážou" - Steve Jobs
Nestras...na seznamu pisou dest, ale na meteopressu pod mrakem, takze meteopress to ma spravne vcera taky mely byt prehanky a jak krasne a teplo bylo az do vecera
Nesledujte týden dopředu počasí. V létě a v zimě možná, ale ted na jaře se to nedá pořádně odhadnout ani na 2 dny. 30 let létám a s počasím mám své zkušenosti... Tím nechci říct, že nebude tak jak někde píšou, ale nepřikládám tomu žádnou váhu, je to ruleta. Celkem se mi v telefonu/tabletu osvědčil Aladin, pro danou oblast odhaduje slušně, i když v tuhle dobu 1, max 2 dny dopředu. Včera jsem vyrazil na sraz do Poděbrad a hodinu po návratu, přesně podle Aladina, spadly první kapky...
takže taky potvrzuju svou účast, s největší pravděpodobností s přítelkyní. Ale jak už sem psal, uvidím, jak stihneme dorazit. Na 10h to asi nezvládáme, takže se případně přidáme za běhu Přespíme ve stanu a v neděli ráno domů.
Hodila by se mi trasa vyjížďky, ať vím, kam případně směřovat, kdybych nestihl na 10h být v Tišnově. případně i kontakt na pořadatele
Mám si s sebou brát PMR vysílačky ? Případně mám jednu navíc, kdyby pro ni bylo využití. Jestli to nepoužíváte tak je rovnou nechám doma, místa není nazbyt