Tak po dlhej dobe to tu oživím. Miatka šliape ako hodinky. Po absolvovaní dovolené road tripu po Italy som mal ako ďalší bod Slovenský Mazda Zraz v Novej Bani. Následne bolo v pláne návštevu mojich priateľov v KE kde sme to spojili aj s pobytom na slovenskom mory Zemplínskej Šírave. Takže som pochodil aj kus Slovenska. Ďalším bodom v mojom kalendárny na túto sezónu je od 15.8. sa budem nachádzať na Visočine konkrétne v Jihlave u rodiny a potom od 21.-24.8. budem na južnej Morave (Pálave) bude tam Mazda zraz a čerešnička na dortíku bude návrat do Álp a týždeň pri mory v podobe od 30.8. do 10.9. Budú to Julské alpy ktoré som absolvoval v júny (červen) a more Bibione, Grado, Caorle.
Medzi časom som na východnom slovensku chytil dážd ktorý bol tak kyseli že mi na aute poškodil farbu ostali mi na ňom biele flaky takže z blízka vyzerá ako muchotrávka (muchomúrka). Cez zimu ma čaká komplet celo lak
. Ďalej som v aute sprevádzkoval klímu. Vymenil som kondenzátor (chladič), dehydratár, opravil poškodené potrubie, rozbehal zaseknuté relé
na kompresore,... chladí parádne ide z nej 5,7°C vzduch.
smer východ
pod Tatrami
až na úplnom východe na Ukrajinskej hranici