Zdravím, klucí.
Chci se zeptat, nemá z Vás někdo tušení, co by mohlo být na autě vadné, když se mi sice velmi zřídka, nicméně stává následující věc:
- nastartuji zcela normálně a popojedu jen malou vzdálenost (cca 2 km), chcípnu motor. No problemo
- když znovu sedám do auta a startuji, motor zase chytne, ale běžně mi vylétnou otáčky motoru nad volnoběh a poté slezou na volnoběžnou hodnotu, zatímco v tomto případě se stane, že otáčky vylétnou, a pak klesají do hodnot, při nichž se motor dusí, cuká, dáví (400-500). Prošlápnutí plynu nepomáhá. Auto se cuká a je bez výkonu. Někdy se motor srovná během chvíle, jindy mu to trvá delší dobu
- motor bývá většinou zahřátý, když se mi to stane. Při studeném motoru se mi to ještě nestalo
- chcípnutí a opětovné nastartování nepomáhá - opět se motor dusí
- jednou jsem s tím zkusil jet..i na dvojku auto nemělo výkon..a pak najednou se motor chytl a mě to koplo do sedačky
V autech se nevyznám, ale mám pocit, jak kdyby auto jelo na 3 válce..mohlo by to být ono?
Za každou zkušenost, radu, tip dík!
Gomez
PS: Známému to samé dělá vymazlená Celica. Nechává to být, prý to vždy přejde..a to je to mechanik
Jedinečnost každé přítomnosti se neustále obětovává nějaké budoucnosti..
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0