notabenex píše:Chladič oleje je zbytečný, pokud to nemáš na okruh.. mrkni na thread na miata.net 205 PS? nevím nevím jestli se tohle dá jenom těmahle úpravama..
Gabriel píše:notabenex píše:Chladič oleje je zbytečný, pokud to nemáš na okruh.. mrkni na thread na miata.net 205 PS? nevím nevím jestli se tohle dá jenom těmahle úpravama..
Právě že na okruhu to auto v roce 2015 nějaký (nezanedbatelný) čas stráví. Doplňuju si řidičské vzdělání. 205 je maximální hodnota BHP, možná to bude jen 200 a možná taky smýšlíš v WHP. Na kolech by to mělo být 180+.
Děkuju za nabídku na ten kabel, v Brně často nebývám, ale kdyby to nevyšlo s kolegou z Prahy, rád se na Tebe obrátím.
Jinak přeplňování se nebojím, jen už dokážu blbě sám sobě odůvodnit těch dodatečných 110K (je to cca 80 moje úprava vs 190 s kompresorem). Třeba, až dokážu stabilně využívat těch 200 koní, zatoužím po dalším levelu. Jinak pokud by někdy byla ta příležitost, celkem rád bych viděl, jak se to velké turbo v MX-5ce chová. Přece jen mě to přirozeně táhne spíš k tomu kompresoru, ale vím, že ten Jay, co Ti to dělal, propaguje spíš ten svůj turbokit (a nepochybuju, že důvodně - jde mi jen o ten turbo projev, aby tam nebyl nějaký kopanec výkonu).
G.
cafe-racer píše:Gabriel: vybavuju se že jsi zmiňoval vysokou finanční náročnost kompresoru oproti 200k atmosféře ; tahle sada mi přijde celkem kompletní :
http://www.good-win-racing.com/Mazda-Pe ... d=oGdnw4WS
co tomu schází ? na první pohled to vypadá dobře, cenovka 5.500 USD neboli 140 tisíc Kč. (za 80 by to bylo snesitelnější)
notabenex píše:cafe-racer píše:Gabriel: vybavuju se že jsi zmiňoval vysokou finanční náročnost kompresoru oproti 200k atmosféře ; tahle sada mi přijde celkem kompletní :
http://www.good-win-racing.com/Mazda-Pe ... d=oGdnw4WS
co tomu schází ? na první pohled to vypadá dobře, cenovka 5.500 USD neboli 140 tisíc Kč. (za 80 by to bylo snesitelnější)
5500usd + clo + dph + doprava + instalace + spousta jinych veci, je potreba poctitat cena + 100% jinak kdyz kompresor tak Flyin Miata
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 12 návštevníků