skhaluz: Jestli se chceš dál Plháka zastávat, protože je to tvůj kamarád, je to tvoje věc. Ale myslím si, že si tím tady škodíš. To co si napsal v prvním příspěvku není z tvé hlavy, ale to, co ti namluvil Plhák. Jsem si 100% jistý, že to máš od něho, protože ty si hned zmínil tu hlavu, o které věděl jen on. Samozřejmě že ti řekl že sem si to udělal já tím, že sem měl značku v tlamě a že sem jezdil jako prase. To by si ty nikdy nenapsal, ikdyž se osobně neznáme. Ta hlava byla skoro K.O. hned od začátku kdy jsem od něho majdu koupil, protože těsnění chvíli vydrží a s tím samozřejmě počítal.
S tou spojkou se ale přepočítal, protože netušil, že se bude auto celý renovovat. Ono se na to přišlo náhadou a vlastně jen díky těm zarezlým šroubům na kardanu
Protože se mechanik od Oršule, kterému nemám důvod nevěřit, podivoval nad tím, proč jsou šrouby tak zarezlý a že tedy jak měnili spojku??? Pokud by ty šrouby šly normálně povolit, tak se vůbec do spojky nelezlo, protože jsem samozřejmě celou dobu žil v domění, že je tam nová F1 !!!
A jedna otázka na tebe závěrem: opravdu si myslíš, že by výrobce prodal lamelu s takto prasácky zanýtovanejma nýtama ? Děkuji za odpověď.