Ahoj miaťáci,
protože je jen otázkou času, než budu jedním z vás, řeším všechno možný, začal jsem tím, že bych se měl do auta vůbec nějak vejít (185 cm). Jak jinak to zjistit, než to prostě zkusit...
V HK jsem si vyhlédl jednu nevábní miatu,
jak píšu v "Co je kde na prodej". Prohlédl jsem si ji zvenčí, až mi spadla brada, jak je nizoučká, hlavně oproti Fabii, co stála vedle. Pak jsem požádal pána v bazaru, jestli by mi ji mohl otevřít, abych si do ní zkusil sednout. Našel k ní klíče, došel k autu a než strčil do zámku klíč, zatáhl za kliku a dveře se otevřely...
Na to jsem mohl přijít sám.
Má standardní sedačky, nikoliv ty sportovní, a přestože jsem v ní seděl neskutečně blízko k zemi oproti Octaviím (I i II), kterýma jezdím teď, a to až tak, že nohy mám ze sedačky k pedáům ve víceméně vodorovné poloze, pokud jsem si do sedačky jakoby nelehl, seděl jsem na můj vkus moc vysoko a trošku mi ve výhledu stínilo sluneční stínítko (ne, nebylo sklopený). Kdybych ho sklopil o 90°, neuvidím před sebe
Protože se mi ale víc líbí Miata se sportovníma sedačkama z výroby, jako má třeba
tenhle povedenej kousek, tak se ptám -
jsou sportovní sedačky z výroby nižší než ty standardní? Pročetl jsem
tenhle topic, tam jsem se ale kromě nápadu sezení na podlaze bez sedačky nebo roztrhání vycpávky sedačky nic kloudného nedočetl.
Skořepina pro denní ježdění to pravý ořechový asi taky nebude.
Díky za info!