Ahoj, poraďte mi nějaký podvozek za rozumnou cena na NB 103kw. Buď komplet podvozek, nebo snížené pružiny se sériovými tlumiči. Nepotřebuju nutně kostitřas jako jsem měl zkušenost s TA TECHNIX.. díky
pár lidí má koni sport + eibach pružiny a nestěžuje si, stejně tak bistein B8 + tein pružiny je dobrá kombinace
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
TA Technix vubec neni kostitras, kdyz se rozumne nastavi.. Tim nerikam, ze to je nejaky terno, ale za ty prachy..
Za sebe mohu doporucit BC Racing se stredni tuhosti pruzin (6/5). Po nastaveni rozumne vysky uz jen steluju tuhosti tlumice a funguje to skvele: Od mekouckeho, originalu blizkeho podvozku az po okruhovy vylamovac zubu..
NB 1,8i 1999 10th Anniversary (2587/7500) -Mystique- NA 1,6i 1991 US verze, automat -Mia- NA 1,6i 1995
Teď o víkendu jsem konečně nahodil pružiny od m8rinka (doporučuju ) , nechal sem seriový tlumiče a je to mnohem lepší než v sérii a hlavně to nevypadá jak SUV.
NBfl 2003 1.6, MaisterR Zeta CRD, IL bushings, G5-like rám