od Gabriel » 26 črc 2015, 19:19
Libore, vítej!
Vidím, že linkuješ jen samá auta z ČR. Pokud bych mohl za sebe doporučit - dívej se i po mobile.de nebo autoscout24.de. Stav i výbava tam bývá lepší a obecně je více z čeho vybírat. Ovšem když jsem tam teď zabrousil, přijde mi zajímavý jak ceny proti loňskému červnu, kdy jsem kupoval já, nespadly ani o prd.
Můžu mluvit jen za NC, vezl jsem se jen jako spolujezdec v NB 1.8. Pokud NC, doporučoval bych vzít 2.0 ve výbavě expression (v ČR myslím prodáváno pod "revolution"). Bude to mít kůži, xenony a především samosvornej diferenciál.
A ta poznámka o korozi na M6 je na místě. I moje NC je po ježdění na německých značně nasolených dálnicích celkem chycený na nápravnicích, kastle je ale ok. Aspoň bude projekt na tuhle zimu - všechno ven, opískovat a nakomaxitovat.
Pokud bys chtěl povozit, nemuselo by být od věci dorazit 9.8. na okruh do Písku. Nebude tě to myslím stát velké přemlouvání a budeš moct okoštovat NA, NB i NC.
G.
MX-5 NC 2.0 PRHT, NC2 motor, Rotrex C30-94, custom CAI, nerez výfuk od Good-Win-Racing, Bilstein B14, CarboTech brzdy (XP10+XP8), RX-8 + H&R stabíky, IL Motorsport výztuhy, oil cooler, Nissens 68527, FGR 4.1, ECU tuning by Jay (TuningDoneRight).