Tam je prostor k tomu nabídnout 40-50k za celek...
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled... různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní http://www.legendysilnic.cz Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
MadJoe, tu prodává Michal Švaněk z Guru Racing Garage - určitě je v bezvadným stavu, viz příspěvky u nich na FB. A samozřejmě bez rzi. Ale na můj vkus je to hodně peněz, sám už sháním pěkné NBfl a můj strop je 130k. Ne snad, že by některé neměly vyšší cenu, ale to jsou výjimky. Za 180 se dá v Německu koupit NCčko.
Rozhodně nechci oponovat zkušeným Miatistům (sám jsem na značkách teprve měsíc). Dá, ale je to vrak. Od poloviny května do poloviny července jsem sjížděl všechny možné německé servery a pod sedm tisíc éček to byl vrak vedle vraku (anebo havárka). Nakonec jsem koupil jedno z nejlevnějších inzerovaných NC (přesvědčila mě záruka v podobě prodejce - Mazda Ingolstadt), vyšlo mě to něco pod 9000 éček. Bylo slušně zrenovováno a na tacháči 110 000 km. Když jsem hledal v Česku, našel jsem podobná o cca 60 až 100 tisíc dráž. A to mám hardtop. Čímž samozřejmě netvrdím, že se čas od času nějaký kus ve slušném stavu kolem 6500 éček nedá objevit. Ale já tehdy hledal fakt poctivě a ta hranice za slušnější NC byla ještě před měsícem kolem 8500-9000 éček... P. S. Ta Švaňkovic Anniversárka vypadá báječně...
Diky za odpověď Peněz je to dost, jen co je pravda, třeba něco spustí... Sehnat hezké NB je nemožné, v DE taky moc pod 150 nejdou.. Pokud vím, tak Anniversary by měla mít veškeré změny, které měly NBfl? Vyjma světel. Díky
Za tu cenu by mě osobně na té anniverzálce štvalo blbý slícování čumáku s kapotou (vidím tam jakousi vlnovku) a rozdrbaná řidičova sedačka (nějaká skoba či co to tam je), mohli je přečalounit.
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)