TeeJay píše:Půjde, ale nedoporučuju.Pokud nic z uvedeného nebude problém, pak už jen moje osobní poznámka - zatím bych se obloukem vyhnul 4k, především kvůli hardwarový náročnosti. Moje eyefinity je náročný jako 3x full HD a něco k tomu kvůli kompenzaci rámečků, 4k je ale rovnou 4x full HD a to už chce fakt pořádný železo, jestli chceš hrát i aktuální a náročnější tituly, nejen Assetto Corsa, nešidit se o detaily a mít stále dost FPS, i třeba když se bude kouřit z pneumatik. Project CARS je překvapivě dobře optimalizovaný a nenáročný na to, jak vypadá, ale je to jen otázka času, než i mně ta R9 290 přestane stačit.
- fakt, že je to televize, souvisí i s kontextovejma nabídkama a vůbec chováním softwaru displaye - může to být otravné, ale dá se to přežít
- televize mohou mít různý nevypínatelný softwarový fíčury, který dělají iluzi 60 FPS, když se z grafiky sype míň než 60 FPS, čímž kazí obraz a hlavně nezobrazují to, co se skutečně děje na scéně, což je jedině špatně - týká se to ale jen některých televizí
- televize je televize, takže jediná možnost připojení k PC bude pravděpodobně HDMI (pokud má i DP, Display Port, dál netřeba číst), a pokud chceš na televizi rozhýbat 4k s na 60 Hz (rozuměj 60 FPS), potřebuješ HDMI ve specifikaci 2.0 - a věř, že to není ani zdaleka samozřejmost; na HDMI 1.4 rozhýbeš 4k jen na 24 Hz a starší HDMI linky ti ani 4k prostě nepřenesou
spacekiller píše:Jinak tedy hraju AC taky, triple Screen (23"+2x19" - neptejte se jak ).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků