Bass.Boi píše:skrblik: tobe bude nejspis jen stacit vymenit ten spojkovej valec, mej jsem ted stejnej problem, piskani - jako kdyby lozisko..
stacilo jen lehce dat nohu na spojku a byl klid.
vymenil jsem a je to pryc, investice kolem par stovek...naprosto v klidu
m8rinek píše:Nastartuj auto a vlez si pod něj a zkus přitlačovat páku na jednu a druhou stranu. Vsadím se, že neslyšíš vibraci o pracovní válec spojky, ale máš přidřený ložisko spojky, který se částečně o vypínací páku opírá a je tím pádem unášeno. Stačí pak zajistit, aby vypínací páka byla přitlačována na váleček a neopírala se o ložisko... Řešení mám u sebe ve vlákně...
AndrewG píše:to vrčanie bude ložisko na zotrvačníku na 99%, alebo vypínacie ložisko spojky, ked vravíš že pri vyšliapnutej spojke...
k vymene spojky, ak môžem poradiť vyskúšaj 1.6 spojku a zožeň si 1.6 zotrvačník. auto pekne ožije a pri sériovom výkone to problém nie je. jediné minus je, že pri seriovej spojke je ten pedal makší, to by mohla vyriešiť stage 1
m8rinek píše:Nastartuj auto a vlez si pod něj a zkus přitlačovat páku na jednu a druhou stranu. Vsadím se, že neslyšíš vibraci o pracovní válec spojky, ale máš přidřený ložisko spojky, který se částečně o vypínací páku opírá a je tím pádem unášeno. Stačí pak zajistit, aby vypínací páka byla přitlačována na váleček a neopírala se o ložisko... Řešení mám u sebe ve vlákně...
MacTeine píše:http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=359904
Dle tohodle reportu by už těsnění mělo být přibalené u výfuku.
Kdy budeš objednávat?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 108 návštevníků