AndrewG píše:peto s tymi 12konmi z CAI aj z vahy vzduchu si velmi velky optimista
Som ale mne ide o dobrý pocit na čísla kašlať ... to len pre príklad
kopac píše:kolik budes davat dolu hlavu?
dole išla hlava tak aby ostala ešte rezeva keby náhodou niekedy sa prehriala a skrivila tesnenie sa mi podarilo zohnať hodne tenké takže zbytočne nenadnesie mm bude mať rovný 1mm malo by sa dokonca jednať o plechové z čoho budem mať radosť
po demontáži môjho veka
ešte nevyčistený spal priestor cca 30 sekund po odmontovaní hlavy
tak motorový priesor (spalovacÍ aj piesty) vyčistiť a skontrolovať všetko ... najviac ma potešilo keď som dal dole hlavu že bolo na stenách valcov vidieť
honovanie takže motor je v skutočne super stavea samotná hlava na foto už je stiahnutá až po vetily, už po odstrojení vačky von, ložiská, zdvihátka proste všetko aby sa dala sťahovať...
teraz sa hlava dala dole, kým dojde z USA tesnenie a všeto potrebné tak skontrolujem tesnosť ventilov v sedlách, vymením simeringy na ventiloch, zabrusim ventily, vyčistím kanáliky, osadím do hlavy všetko spať aj s novou vačkou na exhintake...
ešte pri jednom som sa rozhodol aj vstreky zrepasovať už keď všetko robím tak nech poriadne...
presne tuto Denso sadu som si objednal na všetky 4 vstreky keď si to vymením tak pojdem na čistenie ultrazvukom a kontrolu
a samozrejme už zasa aj rozvody
tuším každú sezónu mám nový remeň