kejch píše:Zdarec, strašně pomalu se mi stahují na mém Náčku okénka, pomůže i něco jiného než vyměnit motorky ? Máte s tím někdo zkušenosti ?
Vse promazej a prostrikej kontakty, rozeber tlacitka ve stredovy konzoli, ocisti a take prostrikej, co mam zkusenost, tak nejvic to zpusobuji ztraty napeti v kontaktech v tlacitkach.
Mne tiez sli strasne pomaly okna. V elektrike to nebolo. S najvecsou pravdepodobnostou ti bude treba vycistit vodiace kolajnice od starej vytuhnutej vazeliny a nanovo namazat. U mna to malo 100% efekt. Teraz okna lietaju ako nove
Do toho se taky musím pustit, u spolujezdce je to pomalé, ale jen místy - rychlost stahování a vytahování kolísá. Ale zatím mě to netrápilo tak, abych to řešil, brzy na to ale taky přijde řada... Jestli bude stačit jen všechno vyčistit a namazat, tak to bude fajn
Taky se hlásím, rychlost dost kolísá a mám pocit, že má s tím motorek hodně práce. Ta zanesená kolejnice se zdá být jako nejpravděpodobnější případ. Díky za tip, mrknu na to hned jak bude čas!