NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Tak kdyz uz jsme u tohoto tematu, zeptam se taky. Ja pro zmenu potrebuju lehce rovnat, protoze jsem na Sicilii (Targa Florio) trefil propadnuty asfalt. Chtel bych to nechat taky pres zimu dat do kupy a shanim v okoli Brna nejaky sikovny servis, kde maji hydraulickou stolici a nevezmou si za rovnani tisice. Nevite o nekom?
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Co se týče toho odkazu na bmwklub, tak ten klučina má prý celkem dost práce poslední dobou, co jsem zaslechl, takže asi možná bude trochu delší čekací doba. Ale určitě za zeptání člověk nic nedá. Jinak u mě spokojenost s prací, cenou i domluvou, jen je to krapet z ruky, takže jsem to nechal poslat po známým, co měl cestu okolo. A s rovnáním v diskservisu u mě taky spokojenost.
Dnes jsem si odtamtud vyzvedl kola. Jedno bylo seredne sisate, zbytek lehce. Celkova cena 4000 (17" OEM). Do jara nemuzu posoudit, ale od pohledu to vypada, ze udelali dobrou praci. Dovyvazene jsou jen 2 kola a to 10-15g coz ale bude spis diky pneumatice nez kolu samotnemu. Kazdopadne dekuju Andremu za reference!