dopr píše:Wow. Tak tomu rikam poradny plan na zajeti NDcka
Andy4 píše:Pozdraviam.
Tento rok plánujem na prelome augusta/septembra 3 týždňový road trip s manželkou mazdou samozrejme.
Plán je: Košice-wiena-Grossglockner-Stelvio-St.Moritz-Ženeva-provensálsko-La rochelle. Tu plánujeme zostať pár dni a prejsť popri atlantickom pobreží, severný smer Bretónsko a Normandia.
Cestou s5: La rochelle-Bourdeaux-Lurdy-cez Pyreneje do-Carcassonne-MontPelliere-vyhnúť sa Marseille a pokračovať cez Azúrové pobrežie cez San Remo-Janov-La spezia-Pisa-Florencia-severne do Bergama-Lago di Garda a Benátky. Napokon cez Slovinsko domov.
cca 5-6tis KM.
Jirka píše:Rozplánoval jsem výlet "okolo ČR", tedy Karpaty - Beskydy - Jeseníky - Orlické - Krkonoše - České Středohoří - Kuršky - Šumava - domů. Akorát mi Google ukázal asi 1 400 km, tak jsem doplánoval...
Safa píše:Jirka píše:Rozplánoval jsem výlet "okolo ČR", tedy Karpaty - Beskydy - Jeseníky - Orlické - Krkonoše - České Středohoří - Kuršky - Šumava - domů. Akorát mi Google ukázal asi 1 400 km, tak jsem doplánoval...
Každopádně dobrý nápad. Já bych to jel v protisměru od Prahy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků