AndrewG píše:mam dojem, že problém pri polyuretanoch je hlavne v ľudoch a v tom, že nerozumejú ako fungujú... mnoho ludí tu, napr. maže aj vonkajšiu stranu silentbloku a to je chyba, mal by sa práve poistiť - krátkou skrutkou maznicou alebo nejakou prekážkou aby sa zabránilo jeho točeniu v ramene... myslím si že 90% vrzavých zvukov ide z tohoto spojenia a nie zo spojenia silentblok - insert ... ale samozrejme si to len tak nahováram a dúfam že mi to nezačne vrzať...každopádne, rozobrať ramená a vytlačiť tie inserty von neni nič náročné, no keď to vieš mať bez údržby, prečo nie
hroche píše:Ve čtvrtek ti můžu říct moji zkušenost s polyuretanama i s gumovými od Ilu
dopr píše:Jj, myslim, ze hroche je ten nejlepsi clovek na referenci, protoze presel prave z PURu na gumove, a to prave z duvodu spatneho komfortu a chovani auta.
hroche píše:dopr píše:Jj, myslim, ze hroche je ten nejlepsi clovek na referenci, protoze presel prave z PURu na gumove, a to prave z duvodu spatneho komfortu a chovani auta.
Pro ty co mají auto převážně na blbnutí a ježdění na okruhu tak si kupte PURy. Já mám mazdu na ježdění po Čechách a výlety po Evropě a proto jsem přešel na gumové od ILu. Myslel jsem si že když budu mít PURy s 70Sh tak se s tím bude moct jezdit denně a dálky a to jsem se mýlil. Zpětně si taky myslím, že když už si člověk dá PURy s vyšší tvrdostí tak by měly přijít i další úpravy podvozku.
spooon píše:další úpravy podvozku jako coilovery? Nebo ještě něco?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků