MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Gomez » 22 úno 2016, 13:09

blacklemon4 píše:niečo pre kutilov: :D

http://www.mobile.de/pl/Samochod/Mazda- ... 3582.html#

Tak z té je snad použitelné pouze víčko od nádrže..
Jedinečnost každé přítomnosti se neustále obětovává nějaké budoucnosti..
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0
Gomez

Obrázky: 19

Příspěvekod Tommy014 » 22 úno 2016, 18:17

Uplne nahodou jsem objevil na sportovnich vozech NBFL sportive kdyby nekdo hledal http://www.sportovnivozy.cz/74712-mazda ... -16v-sport
Tommy014

Obrázky: 2

Příspěvekod drzko » 22 úno 2016, 18:50

Po prvom majitelvi, v dalsej vete uz je po druhom majitelovi :D
Ale zase ma uzavierku diferencialu, to je nejaka priplatkova vybava asi..
1.8 NBFL
drzko

Příspěvekod MacTeine » 23 úno 2016, 10:37

No jo, autocentrum Kral :-D
NCfl 2011 2.0 Karai
Ex: NBfl 2001 1.8
MacTeine

Příspěvekod VenMac » 23 úno 2016, 21:56

Tak už jsem pořídil .. a po tom, co jsem ji trochu pořídil musím uznat, že z toho řízení mám tak úžasný pocit, že pořízení vůbec nelituji!! =D

Kdyby někdo hledal pěknou NB za rozumnou cenu, tak můj plán B byla tato:
http://www.sbazar.cz/martysed/detail/12 ... 9-16v-140k
Byl jsem se na ni podívat a je opravdu v skvělém stavu - po opravě odřeného laku a plechařina nemá vadu! Nějsou k tomu zimní kola, protože v zimě údajně nikdy nejela.. Nedávno přivezená z DE a nebylo nic měněno, takže to chce olej a rozvody, ideálně i převodovkový olej, případně DIF. Brzdy jsou OK (kotouče i destičky), navíc si nechal někde v Německu potvrdit papír, kolik to mělo kilometrů a fotky poškození, takže se tomu dá věřit.. Co mě ale překvapilo byly motorky stahování okének - strašně měnily rychlost, vůbec se jim nechtělo.. Pán to sváděl na slabou baterku, ale to by z nastartovaným motorem vadit nemělo, nevím.. Další vada je střecha u konce životnosti - tak za 2 roky to bude chtít novou..
Nechtěl jsem ji však proto, že to není to facelift, ale majitel k tomu nechá zdarma nárazník z faceliftu (sehnal si ho), avšak pozor - nesedí, protože se musí vyměnit i světla! (1500,-Kč/ks), jináč je to pohodář teepek, dobrá domluva.. =)
VenMac

Příspěvekod Mike » 23 úno 2016, 22:16

Ty pomalý vokna jsou zatuhlá vazelina v mechanismu...dost častá věc.
akce na sobotní dopoledne a investice dvacetikoruna.
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod TeeJay » 24 úno 2016, 02:16

VenMac píše:Tak už jsem pořídil .. a po tom, co jsem ji trochu pořídil musím uznat, že z toho řízení mám tak úžasný pocit, že pořízení vůbec nelituji!! =D

Kdyby někdo hledal pěknou NB za rozumnou cenu, tak můj plán B byla tato:
http://www.sbazar.cz/martysed/detail/12 ... 9-16v-140k
Byl jsem se na ni podívat a je opravdu v skvělém stavu - po opravě odřeného laku a plechařina nemá vadu! Nějsou k tomu zimní kola, protože v zimě údajně nikdy nejela.. Nedávno přivezená z DE a nebylo nic měněno, takže to chce olej a rozvody, ideálně i převodovkový olej, případně DIF. Brzdy jsou OK (kotouče i destičky), navíc si nechal někde v Německu potvrdit papír, kolik to mělo kilometrů a fotky poškození, takže se tomu dá věřit.. Co mě ale překvapilo byly motorky stahování okének - strašně měnily rychlost, vůbec se jim nechtělo.. Pán to sváděl na slabou baterku, ale to by z nastartovaným motorem vadit nemělo, nevím.. Další vada je střecha u konce životnosti - tak za 2 roky to bude chtít novou..
Nechtěl jsem ji však proto, že to není to facelift, ale majitel k tomu nechá zdarma nárazník z faceliftu (sehnal si ho), avšak pozor - nesedí, protože se musí vyměnit i světla! (1500,-Kč/ks), jináč je to pohodář teepek, dobrá domluva.. =)

S tím předěláním NB na NBfl... řešil jsem to, když jsem vybíral svou Mazdu já a chtěl NBfl hlavně kvůli vzhledu předku, budíkům a sedačkám.

Až seženeš přední NBfl světlomet za 1500,- , dej mi vědět. Jetý se prodávají za 4 - 6 tisíc kus (sada 8 - 12 tisíc), cenu fungl novejch ani vědět nechceš. K tomu ti přestanou pasovat podběhy, protože NB a NBfl nemá přední část podběhu stejnou, nárazník má packy uchycení těch čtvrtotočkovejch plastovejch držáků malinko jinde, takže je potřeba vyměnit i podběhy, pokud to chceš mít všechno uchycený a to tam, kde to patří. Bez toho se ale fungovat dá.
Další věc je to, jak funguje elektrika světel NB a NBfl. Když v NBfl rozsvítíš dálkáče, potkávací světla zůstanou svítit. U předělaného NB na NBfl při přepnutí na dálkáče potkávačky zhasínají, resp. zatím jsem to viděl vyřešené jen takhle blbě, jestli to jde snadno a lépe, nevím, do elektriky v autě jsem nehrabal, rozhodně i kvůli zapojení světel je třeba dokoupit další díly.
Takže když to všechno posčítáš, seš na 15k jen to fikne (nárazník, lak, světla, srandy do elektriky, podběhy, jiné úchyty nárazníku na blatník...), reálně klidně i na 20, což není úplně málo vzhledem k ceně celého auta.

A protože to ve výsledku opravdu není úplná banalita, jak se na první pohled může zdát, takže pokud se ti někomu NBfl líbí a NB ne, doporučuju rovnou hledat NBfl.
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod VenMac » 24 úno 2016, 07:35

Héééj - děkuji TeeJay za doplnění informací, psal jsem co jsem slyšel .. tak pardon/od Tebe super.. ;)
VenMac

Příspěvekod Tommy014 » 24 úno 2016, 11:34

Na bazosi sem zahlidl cervenou mrkacku kdyby nekdo hledal http://auto.bazos.cz/inzerat/57742333/M ... et1992.php
Tommy014

Příspěvekod Ricardo » 24 úno 2016, 15:11

Prodám svoji Mazdu mx-5 víc info zde http://www.sbazar.cz/kamene/detail/1553 ... -nb-16i-81
Ricardo

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...