VenMac píše:Tak už jsem pořídil .. a po tom, co jsem ji trochu pořídil musím uznat, že z toho řízení mám tak úžasný pocit, že pořízení vůbec nelituji!! =D
Kdyby někdo hledal pěknou NB za rozumnou cenu, tak můj plán B byla tato:
http://www.sbazar.cz/martysed/detail/12 ... 9-16v-140k
Byl jsem se na ni podívat a je opravdu v skvělém stavu - po opravě odřeného laku a plechařina nemá vadu! Nějsou k tomu zimní kola, protože v zimě údajně nikdy nejela.. Nedávno přivezená z DE a nebylo nic měněno, takže to chce olej a rozvody, ideálně i převodovkový olej, případně DIF. Brzdy jsou OK (kotouče i destičky), navíc si nechal někde v Německu potvrdit papír, kolik to mělo kilometrů a fotky poškození, takže se tomu dá věřit.. Co mě ale překvapilo byly motorky stahování okének - strašně měnily rychlost, vůbec se jim nechtělo.. Pán to sváděl na slabou baterku, ale to by z nastartovaným motorem vadit nemělo, nevím.. Další vada je střecha u konce životnosti - tak za 2 roky to bude chtít novou..
Nechtěl jsem ji však proto, že to není to facelift, ale majitel k tomu nechá zdarma nárazník z faceliftu (sehnal si ho), avšak pozor - nesedí, protože se musí vyměnit i světla! (1500,-Kč/ks), jináč je to pohodář teepek, dobrá domluva.. =)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 27 návštevníků