Podle těch řečí jsem čekal, že to bude mnohem větší rozdíl. Vlastně mě mnohem víc nadchl původní podvozek, než ten motor. Jo, jede to líp v nízkejch, ale zas tak kulervoucí není. Paradoxně majitele jednaosmy se líbil jak projev mýho NAčka, tak ten sníženej podvozek.noose píše:A jak?
Fernie píše:Podle těch řečí jsem čekal, že to bude mnohem větší rozdíl.noose píše:A jak?
O tomto roce se říká, že je to začátek nové pětiletky, která má být plným odražením ode dna předchozích špatných let. Tak i kdyby to byla jen planá slova politiků, či novinářů, pojdme jim dokázat, že to je pravda a potkat se na některém ze srazů...
Takže tužku, papír, či jiný nástroj, který si tato data bude pamatovat za nás a s dostatečným předstihem nám jej připomene.
Brno - zahájení sezóny
Místo konání : u totemu naproti IKEA v Brně
Termín : 09. 04. 2016
Předpokládaný program : Pokec pod totemem IKEA, společné první sundání střech, spanilka, papání, odjezd na lokální akce případně domů...
buteo píše:Jasně Vojto, počítá se s tím - mrkni v tomto topicu pár stránek zpět!
Po srazu u IKEA bychom mohli za příznivého počasí udělat separátní vyjížďku sekce MX5, jak se o tom mluvilo dříve.
Ondra, oba Miloši, Pochtli, ......???
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků