začínám se dost navyklávat... Ale v tuhle chvíli nejsem vůbec schopnej říct, jak a co a jestli vůbec.. Každopádně vloni jsem byl na Sardinii a jel sem taky přes Grosáč a Cortinu d Ampezo - to je silnice snu. už z toho Lienzu to je nádherných 170km nebo kolik, paráda.. Pak sem jel po dálnici za Cortinou alpama, uchvatný... Vzal jsem to přes Benátky kde jsem spal a udělal si tam výlet a druhej den přes Pisu do Livorna na trajekt.
Zatim mám dvě námitky...
1. Moc se nelíbí ten termín, já preferuju spíš začátek července, případně konec srpna, začátek září, nebo pozdní červen... ten květen nebo co je zatím v merku, nevim nevim.. V těch alpách byla zima a v červenci letos, na grosáči kolem nuly a v Cortině tam to šlo - kolem 20, ale zpět tak 10 stupnů až do toho Lienzu.. A na Korsice v květnu to taky asi nebude uplně ono, pořád tam fouká a ani v červenci tam nejsou velký vedra, v čr jsou kolikrát větší...
2. Lístky na trajekt je dobrý pořídit cca. 3 -4 měsíce před odjezdem, protože jsou ruzný akce, např. jedna cesta se neplatí auto a vůbec, člověk má šanci koupit levnější lístky i pro lidi - je to stejný jako s letenkama. První lístky stojí třeba 10 euro, pak 15 až třeba k 50 eurům... Mě takhle vyšla cesta na sardini a zpět na 90 euro - přitom kdybych nechytnul akci jedna cesta auto zdarma, bylo to hned o 30 euro víc... namátkou jsem si to zkusil nakalkulovat týden před odjezdem a z 90 euro to bylo 350,- euro... takže tohle neprošvihnout...
Jinak nevim, jel bych rád, ale nějak nemám s kým teď. Ale jet sám na dovolenou, proč ne na druhou stranu s partou bláznů do MX5