voitech píše:Paráda, hlavně projížďka (prolet) pod vedením Šáfy a svezení v LordJamesově turbo-Miatě. Moc díky chlapi a to turbo je opravdu šíleně návykový!!
No co, no. Tak jsem poprvé vedl kolonu, využil místní znalosti a nechtěl moc brzdit ty za sebou.
Jinak super odpoledne! Tradičně mňam oběd ve mlýně (i když teda čekat na pizzu 45 minut bylo krapet dost), pak prolet uskákanými okreskami ke Klecanům (včetně chvilkového sněžení se střechami dole), celkem deset MX-5 a spousta dalších pěkných kár, kafíčko, fajn pokec a závěrem soutěž v podobě hry na slepého dědu mezi pneumatikami (a nejhorší čas ze všech jako bonus k tomu - promiň Kubo, jsem fakt špatnej navigátor). Jo, bylo to fajn!!!
Speciální poděkování patří Lordu Jamesovi za svezení ve "foukačce". Na oturbené Miaty jsem po dnešku radikálně změnil názor, je to fakt MASO!!!!!
Z proletu na trase Statenice - Tuchoměřice - Lichoceves - Číčovice - Okoř - Noutonice - Svrkyně - Holubice - Zákolany - Otvovice - Kralupy chystám video, odkaz bude v dohledné době jako už tradičně zde:
viewtopic.php?f=8&t=1378Těším se na další setkání - třeba už příští víkend při Jarním roadtripu (i když v mém případě jen jeho části), případně na Trackdayi v Písku (snad bude čas)...