Gomez píše:Nechci být za vrtala, ale tohle sem vůbec nepatří! Proč to nedáváš pouze do vlákna Jarní roadtrip po českých horách? Zbytečně tu SPAMuješ a zasíráš OT vlákno :-/
Promiň, ale nezasírám. Podobná videa sem vkládám už dlouho (v Jarním roadtripu je vždy jen upozornění a prolink, nikoliv odkaz na video).
V mapě jsou totiž vedle majitelů MX i tipy na restaurace a zajímavé silnice, jestli sis nevšiml. V prosinci 2015 k tomu zde ve vlákně proběhla debata.
Mikovým plánem, pokud jsem to dobře pochopil, bylo vždy k nějaké zajímavé trase zanesené do mapy přidat i video z té trasy, pokud existuje. A právě proto sem (a nikam jinam) ty odkazy dávám. Že Mike nemá čas tento plán zatím realizovat, je věcí druhou. Ale věřím, že se k tomu časem dostane (případně mu s tím někdo pomůže, rád se tímto nabízím)...
Mimochodem, mám s těmi videi docela dost práce, nemám z toho ani kačku a dělám to hlavně jako inspiraci pro ostatní Miatisty, nikoliv pro sebe. Protože třeba ne každý Jihomoravan zná cesty v Krkonoších či na Kokořínsku a v budoucnu to pro něj může být dobrým vodítkem, aby si udělal představu, jak to tam vlastně vypadá.
EDIT: Naopak bych si přál, aby v tomto vlákně bylo víc podobně "aktivních" lidí. Tipů na dobré restaurace či zajímavé silnice totiž není nikdy dost a nikdo nezná všechno. A ta mapa (podle mě rozhodně skvělý a užitečný nápad) je na můj vkus zatím stále docela prázdná...