Speedpro.eu

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Speedpro.eu

Příspěvekod LordJames » 05 kvě 2016, 16:01

Proste shopy s pristupem "co nejvic toho prodat a na vsechno okolo se vysrat"....HPP a automedik na tom jsou podobne
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod AndrewG » 05 kvě 2016, 18:28

vitaj vo svete speedpro :-)
ja som bol v tom že som asi idiot ja s bratom, ale potom som sa naštastie dočítal viac krát po roznych forach že je problém na opačnej strane..
dodám len že išlo o niečo podobné, pričom sa jednalo o objednávku okolo 20k a druhu okolo 15k.... napriek tomu ochota nulova. Nasledne sme objednavku zrusili a využili služby neskutočne ústretového race-shop.sk na ktorý možem len dobre povedať naozaj....objednal som úchyty pásov (oka) a vsetky mozne kraviny okrem ineho aj chladic oleja pre brata, hadice spojky, izolácie,.... suma sumárum zhruba 210€...oká ktorých cena bola cca 5€ za kus alebo nieco smiesne neboli skladom, napriek tomu že to mali na stranke napisane. na druhy den mi volali ze sa velmi ospravedlnuju a ze ci mam zaujem o objednavku aj v pripade ze bude meskat 3 dni, alebo ci to maju poslat hned bez tych ok a oka doposlu na vlastne naklady !... vravim ze kludne pockam nie je problem...
za 2 dni, nie 3 mi dosiel balik na dobierku a dobierkova suma bola 189€ ....vravim si ze nieco musi byt zle, tak rozbalim balik a tam vsetko.. kukam fakturu a na konci objednavky, zlava 10% a ospravedlnenie za spôsobené nepríjemnosti....tak tomuto ja vravím prístup k zákaznikovy ;)
AndrewG

Příspěvekod Dejvid » 05 kvě 2016, 22:49

hehe, taky jsem si prošel řešením problému se speedpro :D

Objednal jsem si kola, přišly, ale jedno bylo trochu škráblý a hlavně bez známky jakéhokoli atestu a homologace.
Tak jsem napsal mail, ve kterym jsem psal, že budu chtít vrátit kola. Bylo mi odpovězeno,
že byly ve výprodeji a v žádném případě je nelze vracet.
Kola jsem zabalil, PPLkem poslal prodejci a v mailu je informoval, že využívám možnosti vrácení zboží dle paragrafu toho a toho
a pakliže nebude částka za kola vrácena, jsem připraven toto řešit soudní cestou. Bez jakékoli odpovědi přišel domu poštovní poukaz
na kterém byla i částka za poštovné :D A pak, že jsou kola ve výprodeji nevratný :D

Pár věcí ze speedpra mam, po tomto nákupu už ale zde nakupovat nehodlám ;)
Dejvid

Příspěvekod m8rinek » 05 kvě 2016, 23:37

A ještě pověz, kdo dělal korekci toho tvýho rozhořčenýho emailu :D
m8rinek

Příspěvekod Muzzy » 05 kvě 2016, 23:48

Koukam, ze teda nejsem zdaleka jedinej. Nechapu, jak muze takovej obchod este fungovat. Kdyz je to nebavi, tak by se na to meli vysr.... ehm, no proste to zavrit.

m8rinek: psal jsem normalne slusnej email bez jakychkoli narazek. Obcas to ale protistranu dokaze poskadlit jeste vic :D
Obrázek servis & úpravy
Muzzy

Obrázky: 0

Příspěvekod m8rinek » 06 kvě 2016, 07:22

Tady slo o reakci na Dejvida, kterej jim napsal email ne sprostej, ale takovej utocnej, tak jsem mu to prepsal na mail k ranni kave... ale hadam, ze i tak je na blacklistu :D :D
m8rinek

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...