No nenašiel som to práve u nikoho v pdfku a chcel som to mať aj v klasickej verzií, ale poštovné zbytočne vysoké na takú vec. Skúsim zohnať inde, zajtra si ešte pozriem čo tam všetko majú možno si niečo vyberiem
servisne manualy v pdf boli donedavna na tejto stranke www.mellens.net/mazda/ ale teraz je down. skus neskor, prip sa opytaj tu, urcite to ma niekto potahane, ja mam len na NB ale skusim doma mrknut ci nebude aj na NA
2001 NB2 Brilliant Black 1.6 → 1.8 swap - donor 1995 NA2 Brilliant Black 1.6 → full NB2 1.8 swap.. hotovo, Eaton M62 supercharged
Ďakujem ti, ja som sa pýtal v skupine na FB mX-5 fanklub či ako, a tam som písal že mám záujem. Ale zvrhlo sa to tam tak, že nakoniec to medzi sebou pokupovali a mne sa nič neušlo.
Díky pozriem poštu. Mne do NA pretečie pár kvapiek pri pravom okne, ako sa spájajú 2 tesnenia, ale to musí byť za jazdy a musí husto pršať. Uvidím ešte zajtra ako mi to výjde. A nedáme stretko niekde viac v centre?
no Jahodnu som navrhol preto aby sme sa aj troxu previezli....po meste sa mozem vozit aj na Swifte ... zatial sa prislubil Mike19 .., Mojzo nexce ist v kolone (moze prist rovno na Jahodnu solo )
Alebo môžeme večer dať zjazd u mňa na firme v Barci. Mám tu pekné súkromné parkovisko a letnú záhradu, nachystám sladené i nesladené nápoje Ale jazdu v kolóne nenávidím od čias kedy sa na zrazoch Tatra jazdilo všade v kolóne, to bol aj dôvod prečo som na Tatra zrazy prestal jazdiť teda. A aj na veterán zrazy.