Možná by si ta moje holka zasloužila menší update
Ne že by se událo něco extra významného, ale nějaké drobnosti by se našly. Celou sezónu nám dělala samou radost a víceméně dostávala akorát pravidelně napapat benzínu, který jsem jí trošku dochutil VIFem. Začátkem září jsem nalepil lízátko a myslím, že jí to docela sekne. Taky přibyla jedna skromná nálepka, tu jsem ale ani nefotil....
Minulý týden jsem koupil leštěnku a impregnaci a téměř celý víkend jsem strávil leštěním a čištěním - leštěnku nechci minimálně do jara ani vidět
. Nakonec jsem mazdičku navoskoval. Lak sice vypadal i předtím hezky, ale teď vypadá snad líp, než když opouštěla továrnu. Když jsem se byl večer projet, kapota se leskla jak zrcadlo. Střechu jsem samozřejmě taky rovnou stříknul, i když už pomalu půjde nahoru hardtop.
Tento týden dostala nový motorový olej, olejový a vzduchový filtr. Servisák se mě ptal, jestli to leštím každý den
(viz o pár řádků výš). Až bude čas a nálada, nahodím nové vrchní a spodní těsnění řadičky a izolaci kolem. Potom mě v dohledné době budou čekat brzdy - repas a barvení třmenů (zatím vede zelená).
Toť asi vše, co se letos událo - od března jsme zatim stihli nalítat cca 15k km. Zatím budu jezdit dál, i přes zimu - ale jen když bude sucho nebo prašánek, jinak si bude lebedit v garáži. Do rozsolených sajrajtů ji tahat nebudu, to radši pojedu vlakem.
Jo a ještě si mazdička zahrála jednu z hlavních rolí při jedné drobné letní události
- Blízátko
- Holky moje :)