od Martyp » 08 čer 2016, 12:08
Jak není domluva, je to na pikaču.. :-/ ale zas je to "za barákem" no..
Jo, na tu NBfl jsem koukal...Týpek je trochu zvláštní, než jsem koupil co mám, řešil jsem s nim jedno auto, byl jsem se tam i podívat..Když projdeš bazoš, auta regulerně tahá..tvrdí teda, že dělá v německu v BMW a sem tam něco přitáhne, když se mu něco "připlete do cesty"...Od dubna, co sleduju, dotáhnul 4-5ks MX-5, je fakt, že dle fotek stavy dost lepší než ten první kus, nicméně určitě doporučuju auto zvednout. Mně tenkrát tvrdil, že má pár puchejřů na lemu, ale že když on to kupoval v DE, tak pod auto nelezl a že neví, jak vypadá...Lemy byly rozlezlý a prahy total, brzdová trubka taky ko...Zas to byly argumenty k levitaci o ceně.
Dá se zvednout u nich ve vesnici, jsou tam asi dva nebo tři servisy s jedním je hodně v pohodě řeč, za dvě kilka sme lezli pod autem asi 20minut..
Prodejce komunikaci odkazoval na jeho otce, protože on sám je převážně v DE údajně..Na druhou stranu komunikuje ochotně a po telefonu po prohlídce auta se dá (dalo) mluvit o ceně.
Tohle auto konkrétně z fotek vypadá moc hezky (a dost líp než to co jsem viděl já), z prahy je to necelá hoďka cesty, takže pokud by kamarád šel i do 1,6ky, tak bych se tam zajel kouknout.
Klidně napiš SZ.
NB 1.6, 07/2000....Twilight Blue Mica