MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Pavel260 » 25 črc 2016, 22:18

Pokud se nepletu tak tenhle postret kit je pro nbfl, na nb byl jiný nárazník tzn předek jistě nebude sedět, fl světla mají jiný tvar než nb.
S cenou to to asi nikdo neřekne, ale byla ( možná ještě je) firma která upravovala jak na, tak nb/ nbfl a moc jich jezdit nebude. Když jsem to před 10ti lety sledoval tak ten kit (nárazníky, výfuky, prahy, lemy blatníků byly extrémně drahé.
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Tommy014 » 25 črc 2016, 22:32

alf3003 píše:Mne na Miatu přeskočila jiskra od Honzy Koubka v Meziplynu na Streamu.Osobně se mi nejvíc líbí NC, ale zase nemusím začít hned třetí generací, když předešlé dvě jsou ještě víc jednoduchá auta.
Dík za vysvětlení fl.

Jestli se ti libi NC a mas na NC tak si kup NC, každá mx5tka má své kouzlo :) NA a NB budou větší motokáry, to neznamená že NC bude jezdit spatně:), nejlépe jak navrhujou kluci, jeď se na ty auta podívat, sednou si do nich, ať tě někdo sveze:)...ale ať koupíš jakoukoli generaci tak každá volba bude dobrá :)
Tommy014

Obrázky: 2

Příspěvekod alf3003 » 25 črc 2016, 23:37

Je tahle Miata od někoho z fóra, případně znáte někdo blíže stav auta? Myslím si, že nejen do začátku by mi plně vyhovovala. Našel by se případně ochotný pražský Miatista, který by za úplatu svého času mi auto prohlídl znaleckým okem, nebo i oběma očima. :-) Nechci jet do Prahy na blbý výlet. Taky občas v Opavě udělám někomu prodloužené oči při prohlídce ojetého Subaru.Budu moc rád, když se nějaká dobrá duše najde. Děkuji.

https://auto.bazos.cz/inzerat/63531988/ ... ardtop.php
alf3003

Příspěvekod alf3003 » 25 črc 2016, 23:48

Jestli se ti libi NC a mas na NC tak si kup NC, každá mx5tka má své kouzlo :) NA a NB budou větší motokáry, to neznamená že NC bude jezdit spatně:), nejlépe jak navrhujou kluci, jeď se na ty auta podívat, sednou si do nich, ať tě někdo sveze:)...ale ať koupíš jakoukoli generaci tak každá volba bude dobrá :)[/quote]

Jasně, jedině svezením v Nb a NC poznám, která Miata mi bude víc pasovat. NC se mi víc líbí, ale zase nechci stejné moderní auto, které mám v Subaru. Pokud ale rozdíl mezi těmito dvěma generacemi bude převážně ve výbavě, ale jízdní vlatnosti budou i u NC takové ryze sportovní, pak bych šel do třetí generace. Zapojím do vybírání praxi a otestuji obě varianty.
alf3003

Příspěvekod PavelS » 26 črc 2016, 11:00

Rozhodně otestuj obě... NC je mnohem pohodlnější ale ne min zábavný. Chce to zkusit sám.
PavelS

Příspěvekod alf3003 » 26 črc 2016, 11:56

Pokud je NC stejně zábavné sportovní auto jako předešlé generace, pak při podobném jízdním pocitu dám přednost větší bezpečnosti díky lepší ochraně posádky. V této souvislosti bych poprosil, podobně jako u pražské Miaty, jestli je zde někdo z Tábora a byl by ochotný za úplatu mi Mazdu NC (viz. odkaz výše) nabízenou zastoupením Mazdy prohlídnout a případně projet. Následně, v případě zachovalého stavu si do Tábora zajedu osobně. Jen nechci jet přes půl republiky na blbý výlet i když doposavad mám z autorizovanými prodejci jen dobré zkušenosti. NB má kluk v Opavě, tak tuhle generaci mohu vykoušet doma.
alf3003

Příspěvekod Winie » 26 črc 2016, 12:13

alf3003 píše:Pokud je NC stejně zábavné sportovní auto jako předešlé generace, pak při podobném jízdním pocitu dám přednost větší bezpečnosti díky lepší ochraně posádky. V této souvislosti bych poprosil, podobně jako u pražské Miaty, jestli je zde někdo z Tábora a byl by ochotný za úplatu mi Mazdu NC (viz. odkaz výše) nabízenou zastoupením Mazdy prohlídnout a případně projet. Následně, v případě zachovalého stavu si do Tábora zajedu osobně. Jen nechci jet přes půl republiky na blbý výlet i když doposavad mám z autorizovanými prodejci jen dobré zkušenosti. NB má kluk v Opavě, tak tuhle generaci mohu vykoušet doma.

tu pražskou ti můžu okouknout jestli chceš, ale hardtop a cena = shnilá podlaha na 99%
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod hroche » 26 črc 2016, 12:15

alf3003 píše:Pokud je NC stejně zábavné sportovní auto jako předešlé generace, pak při podobném jízdním pocitu dám přednost větší bezpečnosti díky lepší ochraně posádky. V této souvislosti bych poprosil, podobně jako u pražské Miaty, jestli je zde někdo z Tábora a byl by ochotný za úplatu mi Mazdu NC (viz. odkaz výše) nabízenou zastoupením Mazdy prohlídnout a případně projet. Následně, v případě zachovalého stavu si do Tábora zajedu osobně. Jen nechci jet přes půl republiky na blbý výlet i když doposavad mám z autorizovanými prodejci jen dobré zkušenosti. NB má kluk v Opavě, tak tuhle generaci mohu vykoušet doma.

možná v pondělí bych se ti na ní mohl zajet podívat.
hroche

Příspěvekod Vavris » 26 črc 2016, 14:15

Ta zelená NBFL je jasná karosářská mrtvola http://www.sportovnivozy.cz/auta/79939/ ... ardtop.jpg

pokud máš na NC a chceš to na výletění, koupil bych NC. Vůbec si nemyslím, že je méně zábavná, jen je více universální a použitelná, takže ve výslekdu trochu méně intenzivní. Ale pořád to je nadšené, stáčivé autíčko s řízením a řazením dotýkajícím se dokonalosti.
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod alf3003 » 26 črc 2016, 14:44

Winie, pokud najdeš čas, budu rád.Možná tvoje prohlídka urychlí moje rozhodování mezi touhle NB a NC v Táboře. Dík
alf3003

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...