NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Tak jsem minulý týden udělal 4denní sólo výjezd (i sám v autě) po alpských průsmycích - bylo jich osm (Gerlos, Timmelsjoch, Tonale, Gavia, Stelvio, Sella, Pordoi a Falzarego) a byla to paráda. Na to, že je dovolenkové období, bylo v průsmycích docela volno. Nejhezčí a nejfotogeničtější jednoznačně dolomitské Pordoi a Falzarego. Pár fotek se mi snad podaří přidat.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
TeeJay píše:Hezký, jen si sám sám takhle vyjet do Alp, zvlášť, když jsi téměř z nejvzdálenějšího konce Čech vůči Alpám, to chce odhodlání
Měli jsme jet dvě auta, nakonec to parťák dva dny před odjezdem odpískal a moje motivace jet se nakonec ukázala silnější, než možná rizika sólo cesty. Nechtěl jsem také prošustrovat příznivou předpověď počasí a navíc jsem nejel do neznámého prostředí...Ujeto 2100 km kochací jízdou, poprvé jsem jel při cestě z Innsbrucku do Söldenu přes Sellrain a Kühtai, což je silnice málo frekventovaná (až ve výšce přes 2000 m), ale nádherná, s krávami se zvonci na silnici, z nichž jedna mi málem nasr.la do majdy...