Ahoj všichni,
v první řadě se chci omluvit, pokud bych se moc rozkecal. Holt psát stručně mi moc nejde.
Takže nejdřív trochu o mně. Jsem tu nováček, co se momentálně poohlíží po svým prvním vlastním
autě- ano, uhádli jste po kterým
, akorát bych jenom upřesnil že NA is love, NA is life.
Nicméně zpět k tématu. Už pár týdnů brouzdám českými internetovými portály, kde je bohužel
prvních generací Miaty pomálu. A když už jsou, tak neodpovídají mým představám. Ty jen pro
informaci jsou: nic shnilého, mechanickou spolehlivost( tzn. motor převodovka podvozek
atd. v normálním stavu), nájezd dejme tomu 150-200t km( vedlejší, navazuje na bod před tím),
pokud možno bez úprav( ty si rád udělám sám
), no a cena pod 70 tisíc.
Tím se tedy dostávám k hlavnímu bodu a to dovozu ze zahraničí- hlavně tedy z Německa, kde
je výběr aut několikanásobně vyšší. Bohužel to s sebou ale přináší i svá negativa. Auto jsem v
životě nekupoval, známosti nemám, německy umím možná zanadávat a jet se podívat na auto
přes půl Evropy to už je pro mě celkem big deal.
Proto se obracím sem na Vás, velevážené mudrce
, a žádám Vás o radu. Myslíte že je lepší
v mém případě počkat, co se objeví tady u nás, nebo to risknout a udělat si hon na Mazdu po
Německu?
Jen tak pro inspiraci přidám jednu, co mi padla do oka, bohužel ale bydlí hodně daleko:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=2PS Jakoukoliv konstruktivní kritiku přivítám, čím víc úhlů pohledu, tím líp!
PPS Fakt sorry za tu slohovku, potřeboval jsem to ze sebe dostat
Zdraví Eddie