notabenex píše:Já si tím prošel, a kdybych to věděl koupil jsem Ohlins hned a nezkoušel to jinak.
Šel jsem s Bilstein + Eibach IL edice, přes Koni Yellow + Progress pružiny na Ohlins DFV, a teď se chystám si ještě hrát se spring rate.. Pokaždé v tom byl obrovský rozdíl.. Na druhou stranu Gabriel vozí Bilstein (asi B12) a ten funguje velmi dobře.. (pokud pošlou správné pružiny...
Pokud budget - MeisterR, pokud něco mezi tak Tein Z Flex jinak Ohlins ..
Leo29 píše:notabenex píše:Já si tím prošel, a kdybych to věděl koupil jsem Ohlins hned a nezkoušel to jinak.
Šel jsem s Bilstein + Eibach IL edice, přes Koni Yellow + Progress pružiny na Ohlins DFV, a teď se chystám si ještě hrát se spring rate.. Pokaždé v tom byl obrovský rozdíl.. Na druhou stranu Gabriel vozí Bilstein (asi B12) a ten funguje velmi dobře.. (pokud pošlou správné pružiny...
Pokud budget - MeisterR, pokud něco mezi tak Tein Z Flex jinak Ohlins ..
Nota: ale ten Koni + Progress čo mam od teba funguje paradne ja som spoko. Akurat si mal nastavanie tuhosti úplne dotiahnuté a to auto sa spravalo ako lata. Po uvoľnení to je paráda a zvláda aj väčšie nerovnosti. Skúšal si všetky nastavenia keď so ho mal?
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 136 návštevníků