Tommy014 píše:To je jedno, pokud se do toho auta pořádně nevejdeš tak mi příjde jako větší prvek bezpečnosti, že to auto zvládáš ovládat než že v něm máš airbag
moah píše:Potvrzuju to, co je vyse zmineno, zaklad je volant odsadit a hned za tim zmensit. Pokud to nejde s origo, tak jde bag stranou. Mx5ka je v zakladu fakt hrozny auto a je potreba ho lehce odladit, pak je to svezeni super zazitek. A volant je prvni vec, kterou to vnimas ; )
Hele a proc teda nekdo tu tyc nezkusite uprostred fiknout, odfrezovat na ten spoj plosky, spojit nejakou trubkou s profilem a zavarit?
jarka píše:Tommy014 píše:To je jedno, pokud se do toho auta pořádně nevejdeš tak mi příjde jako větší prvek bezpečnosti, že to auto zvládáš ovládat než že v něm máš airbag
Vidím to stejně. Taky jsem řešil úpravu OEM volantu s těma slovákama za 300eur, ale tím bohužel nevyřešíš to odsazení, který je hodně důležitý. Nejdřív je potřeba správně sedět a auto ovládat, následně bych řešil cokoli jinýho. Jinak já to mám taky jen na okresky a je to opravdu hodně znát.
Honzik1984 píše:Jezdím s mezikusem a odepínací nábou už přes tři roky a i na technické to tak bylo a jediné, co měli za problém, tak že volant musí mít střed uzavřený... měl jsem to bez středové záslepky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků