Mike píše:Já se to přes jaro naučim a pak ti to nakoduju
I když, co jsem o tom teď velmi rychle hledal (rozumněj to že jsem nic nenašel nic neznamená), tak se mi zdá, že ten přístup do jednotek nebude taková sranda.
Nemáš nějaký označení toho radia?
Robo96 píše:Mazda nieje zaborzrut takze nepredpokladam ze by mohla byt taka hlupa ako moj Renault ale skusit mozes, v Renaulte ked pri vypnutom aute pustim radio a potom ho cudlom vypnem, tak uz sa samo po nastartovani nezapne dokial ho nezapnem sam cudlom, potom uz zas vypina a zapina s nastartovanim.
drr píše:Robo96 píše:Mazda nieje zaborzrut takze nepredpokladam ze by mohla byt taka hlupa ako moj Renault ale skusit mozes, v Renaulte ked pri vypnutom aute pustim radio a potom ho cudlom vypnem, tak uz sa samo po nastartovani nezapne dokial ho nezapnem sam cudlom, potom uz zas vypina a zapina s nastartovanim.
Zkoušel jsem leccos, ale myslím, že tenhle postup přesně ne! Zkusím, dám vědět. Jestli to vyjde, máš u mě panáka! Dva... tři.... čtyři... hafo!
Mike píše:Obecně Mazda (a vlastně drtivá většina japonců) má dost jednoduchou elektriku (popravdě srovnání mám pořádně jenom s BMW) Takže tady bych třeba něco jednotku komfortu, která řídí jak se maji chovat tyhle věci nehledal...Ale skoro každá věc jako radio atd má nějaký servisní menu, kde se toho dá nastavit ranec - ale chce to hledat podle modelu radia - bude to někde na štítku na radiu, ale bude potřeba vyndat radio. A nebo najít jaký radia se tam dávali. A dojde se k tomu, že je to třeba "Alpine abc111" a pak pátrat po dalších nastavení.
Nebo není někde v nastavení něco jako číslo firmwaru atd? Z toho by se už dalo něco věštit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 51 návštevníků