JAK HRAJE NC?
Mám pro všechny milovníky kvalitní reprodukce dobrou zprávu. Muzika v NCéčku se dá poslouchat! V recenzích a zkušenostech majitelů lze najít celkem rozdílné až protichůdné postřehy, nejčastěji že kvalita je přinejlepším nevalná. Dokonce že hlasitost kraválu pramenící z jízdy s "hore-dole" je natolik silná a nepříjemná, že spíš než poslouchání rádia je nutné si do uší narvat špunty. Nechť - klidně ať tihle hlásiči poplašných zpráv jezdí i v leteckých brýlích a kuklách kožených, protože to není pravda. Nejenže při jízdě topless mazda vydává takový hluk, který stále spadá do škatule s názvem Komfortní, ale zvuk Bose radia puštěný na střední hlasitost vyloženě dominuje a poráží veškeré (pa)zvuky na palubě. Abyste rozuměli - muzika je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí v životě. Kvalitní hudbu od talentovaných muzikantů prostě miluju a její poslech za volantem je pro mě neodmyslitelnou součástí cestování. Na druhou stranu poslouchat ji, byť příjemnou melodii, z nějakého šumítka, tak raději volím ticho. Viz asi čtyřletý bojkot té slaboty, kterou moji oktávku obdařili v Mladé Boleslavi. Tož sem převelice rád, že Bose rádio může zůstat na svém místě. Přeci jen, byť se to nezdá, tvoří podstatnou část pohlednosti eNCéčkového interiéru. Pouze je nezbytné jej vylepšit nějakou tou kouzelnou krabičkou, jenž by přehrávala alespoň MP3 a já si nemusel jak ve středověku doma vyrábět audio cd.
Též potvrzuju potřebnost udělat po vzoru některých místních členů něco s repráky ve dvěřích. Jsou opravdu trochu nevýrazné. Hlavní slovo má totiž střeďák uprostřed palubky pod oknem! Takže myslím že třeba woofery ve dvěřích by mohly umět i víc, než jen rozvibrovat sedačky. Což je sice fajn, muziku to přímo fyzicky umocňuje, ale zkrátka mají na víc. Co je ovšem vyloženě zbytečné, je dvojice repráčků mezi sedadly. Telefon hraje líp. Podtrženo sečteno, za ten fajnový bigbít odpouštím NC, že má o 40koní míň, než 200.
Tou krabičkou jsem myslel něco takové
http://www.mp3auto.cz/mazda/ Máte prosím někdo lepší zkušenost?