MacTeine píše:Ahoj, s klíčkem neporadím
Ale k baterce se po vycvaknutí klíčku dostaneš jen zapáčením do téhle prohlubně
Zdroj obrázku zde
Robo96 píše:novy ti samozrejme spravia v mazde, otazka je ci chces zaplatit za original. ak nie tak nakodovat nejaky univerzal ti budu vediet tam kde robia elektriku na auta. dalsie riesenie je kupit si obal na kluc a ten to bude drzat pokope.
blikajuca kontrolka imobilizeru po vypnuti signalizuje ze imobilizer je aktivny, neie to chyba
Concorde píše:čip je malý podlouhlý kus něco jako magnet, který je vlepený v plastu kousek od klíčku - kde vychází ta kovová část z té plastové. Blbě se vyndavá, musíš dát pozor, aby si ho neulomil... Objednal jsem si moc pěkný klíček na Ali, přehodil ten čip, nechal vyříznout klíček v Globusu a celé to vyšlo na 300 Kč. V mazdě bych platil počítám 5000 - jo a nic se nekóduje, ten čip je to, co auto potřebuje načíst, když je klíček v zapalování.
na Ali je samozřejmě spousta šuntů, mohu dodat ten co jsem měl štěstí a je pěkný ... elektronika do něj sedla naprosto přesně
a druhý klíček jsem dostal jen nevystřelovací, rovný. Mám ho jako rezervu, protože neumí dálku.
edit: tak tento byl super https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... 1802cEsHBV
Kojot píše:Takže když to do teď neblikalo bylo to blbě ? Ted to po chcípnutí bliká. Jak nastartuju přestane to.
Před tím než jsem se vrtal v klíčku to neblikalo. Nebo aspon myslim..
Kojot píše:Pecka díky. To asi zkusim..Concorde píše:čip je malý podlouhlý kus něco jako magnet, který je vlepený v plastu kousek od klíčku - kde vychází ta kovová část z té plastové. Blbě se vyndavá, musíš dát pozor, aby si ho neulomil... Objednal jsem si moc pěkný klíček na Ali, přehodil ten čip, nechal vyříznout klíček v Globusu a celé to vyšlo na 300 Kč. V mazdě bych platil počítám 5000 - jo a nic se nekóduje, ten čip je to, co auto potřebuje načíst, když je klíček v zapalování.
na Ali je samozřejmě spousta šuntů, mohu dodat ten co jsem měl štěstí a je pěkný ... elektronika do něj sedla naprosto přesně
a druhý klíček jsem dostal jen nevystřelovací, rovný. Mám ho jako rezervu, protože neumí dálku.
edit: tak tento byl super https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... 1802cEsHBV
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků