Winie: dph a clo vyřešeno nemám nijak, nechávám to zatím osudu. Jsem v systému pouze obyčejnej smrtelník a nemám možnost to napsat na firmu, odepsat atp. Nějaký nápad?
riderhenry: Paypal u FM ověřuju, ale na stránkách možnost platby přes paypal nebo kreditkou mají. Jen je potřeba dohoda přes mail, přímo přes web to nejde (tohle říká web, jsem zvědavej co řekne James ze shipping departmentu).
Ad cena dopravy, shipito mi přes kalkulátor spočítalo cenu dopravy přes PolonezParcel na 1924$ + 100$ pojištění, doba dodání 10-13týdnů (jsem se prvně přehlídnul).
Přes UPS přímo od FM mi James poslal toto:
UPS Express: $1,163.74 USD (about 3 business days transit time by 12:00pm).
UPS Express Saver: $1,119.99 USD (about 3 business days transit time).
UPS Expedited: $698.81 USD (about 5 business days transit time).
A ostatní varianty vychází podobně jako UPS, jedna česká firma co do ČR vozí náhradní díly a auta z US mi to spočítala +- stejně, dolar by vycházel na nějakejch 32Kč..takže v podstatě doprava dražší než nejlevnější možnost u FM.
Kdysi dřív jsem posílal poptávku do FM na poštovný samotnýho podvozku (dvě krabice) a to mi napsali stejnou částku, teď bych měl jednu krabici navíc a poštovné je stejné. Dohromady mají rozměry krabic: 96" x 62" x 45" a váha 95liber. To jen tak pro info, nevím jak se bude měnit poštovné s dalšíma věcma.