jardaj. píše:Za těch 49 roků co jezdím těch různých zvířat bylo víc, ale na co nezapomenu byl cyklista ve Velkých Bílovicích na Jižní Moravě. Jel jsem směr Moravský Žižkov (doufám že se to tak jmenuje) a přede mnou jel cyklista, velice pomalu a traverzoval si to od krajnice ke krajnici. Protože jel pomalu tak jsem si řekl opatrně jej předjedu a tak jsem jel co nejvíce po levé straně a pomalu a když jsem byl na jeho úrovni tak on jako kdybych jej přitahoval to vzal kolmo do mě, zink, koukám a nevidím jej, vyběhnu ven a oběhnu auto a už se zvedal a říkal něco že to nic, ale nebylo mu moc rozumět. V kabeli vezl několik lahví vína který rozbil. Říkám mu nestalo se vám nic nemám s vámi k doktorovi ? A on něco říkal ale nebylo mu moc rozumět. Byl silně pod vlivem a ještě že nechcel k doktorovi, protože jsem viděl jak se mu v rozkroku barví gatě na hnědo. On na to, teď už je to jedno a prdl si a dodělal ten zbytek do gatí.
Pavel260 píše:pokud pak sel normalne tak bych se nebal ale zivot mu to asi zkrati, vlastni zkusenost
Winie píše:ja dneska videl jak facko sestrelilo chlapka... nerozdejchal to.... navic o to bylo o auto predemnou na rovnym kusu silnice. asi byl ozralej a spadnul ji pod auto. zenska jela ani ne padesat ve meste. zachranka byla na miste do dvou minut ale nemel sanci si myslim. chvilku sem pani utesoval, ale policajti tam byli za par minut, tak si ji nalozili a starali se o ni. lituju ji, celej zivot si to bude vycitat a pritom za to ani nemohla
Vavris píše:Winie píše:ja dneska videl jak facko sestrelilo chlapka... nerozdejchal to.... navic o to bylo o auto predemnou na rovnym kusu silnice. asi byl ozralej a spadnul ji pod auto. zenska jela ani ne padesat ve meste. zachranka byla na miste do dvou minut ale nemel sanci si myslim. chvilku sem pani utesoval, ale policajti tam byli za par minut, tak si ji nalozili a starali se o ni. lituju ji, celej zivot si to bude vycitat a pritom za to ani nemohla
brrrr, z toho mi vždycky běhá mráz po zádech. Nejhorší je, že poslední dobou se začíná uplatňovat paušální spoluvina u řidiče auta, už znám z okolí 2 případy, kdy byla jasná vina jen ze strany chodce, ale vždycky to odskákal i řidič. 2x papíry a pokuta jak sviňa.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 115 návštevníků