Zkušenosti - STK, PČR

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Zkušenosti - STK, PČR

Příspěvekod Pavel260 » 16 led 2013, 19:34

to mam nejradsi :D kdyz nekdo (pro vetsinu lidi nepopularni) dela svoji praci tak je blb, policajci, stk atd..

Mam snizenej podvozek, jiny vyfuk - bez jakekoli homologace a STK v pohode, s tim ze menim na stk stredni cast za cast s katalizatorem (prace na hodinu vlaznym tempem). jediny s cim mel technik problem je ten ze se bal aby se auto dostalo na valce (zkouzka brzd)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 16 led 2013, 19:56

Co vím, tak jsou hlídaní, takže si nemůžou dovolit pustit nápadný zhovadilosti. Ale problémy ti můžou dělat s čímkoliv, protože je to jejich práce (jak už bylo psáno...). Ti odvážnější tě ale s rozumnýma úpravama pustí... Často se to ale řeší úplatkem, protože chtějí zaplatit riziko, se kterým tě pouští na silnice.
To znám samozřejmě z okolí, já sám jsem prošel se vším co na autě mám. Prý když vidí dobrej technickej stav, tak tyhle prkotiny moc neřeší. Ale to je zase jak kde...
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Winie » 16 led 2013, 20:13

presne. cely je to jen o tom na koho natrefis.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod bmxdave » 16 led 2013, 20:43

Asi jo, já když ji koupil a jel na evidenčku tak mě nechtěli ani pustil že jsem měl kola 15 protože v TK mám max. 14 . Sem čuměl že už jen na evidenční kontrole jim tohle vadí...... neuvěřitělné..... :) nakonec mě to chlápek jakoby přehlidnul a nechal mě jinak ale říkal že na STK to už neprojde :)
bmxdave

Příspěvekod MAXsport » 16 led 2013, 20:48

Jenže evidenčka tam je právě od toho :roll: a taky, jestli auto nebylo kradený atd atd..

Pokud někdo zjistí problém a bude řešit auto, který by nemělo projít přes STK, tak pokud to neni vada, která je vidět z kamer, tak se stejně budou bránit tím, že auto bylo v pořádku v době kontroly a vada či úprava nastala v době po STK.
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod kousmen » 16 led 2013, 20:52

No vidíš a mě na evidenčce s 15" pustil. Jediný co ho zajímalo byla cena za kterou jsem mazdu pořídil. :lol: Prostě se to nedá zobecnit, je to místo od místa jiný. Taky může mít jeden den dobrou náladu a druhej den špatnou. Když to nezkusíš, tak nic nezjistíš. ;)
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod George » 16 led 2013, 21:08

mě na evidenčce pustili se 17" kolama i když v techničáku byly 14" plechy... pánovi stačilo, že jsem na tom auto koupil a že je chci co nejdřív vyměnit za originál
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Winie » 16 led 2013, 21:23

me zas kdysi u prvniho auta hnali 40km daleko, protoze jsem mel v technicaku sice 15ky disky, ale 13ky gumy :lol: takze se to muselo prepsat na dopravce kde to zapisovali. Jinak na evidencce se kontroluje jestli je stav auta shodnej s tim co je v technicaku. Na to jestli ti klepe neco na podvozku serou, protoze to na valce ani nejede.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Mike » 20 led 2013, 13:18

Moje zkušenost zatím s PČR je pozitivní. Nikdy neřešili u mě kraviny, protože se nechovám jako hovado, který, který si honí ego. Jako jeden známej, kterej na sedmdesátce jel přes 150, zastavili ho a on se jim smál, že s tim stejně hovno udělaj, páč tam něměli radar. No tak se musel pochlubit všim, včetně zavíracího špendlíku v lékárničce:)
Když mě se povedlo totéž, tak jsem si sypal popel na hlavu, ale že takhle blbnu jenom v noci, kdy je klid a jinak jezdim po městě fakt v klidu (Bylo to na čtyproudovce s odstavnejma pruhama a svodidlama mezi směrama). Uzavřelo se to tim, že mi řekli ať se za tim volantem zklidnim a popřali jsme si hezkej zbytek noci.
S technickou jak bylo zmíněno:
To je místo od místa jiný, podle nálady, jestli ten den si chtěj něco přivydělat...
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Zkušenosti - STK, PČR

Příspěvekod VasekC » 21 led 2013, 09:31

nehomogolované díly neodmontovám, upozorním na ně v případě potřeby sám a ukážu origo díly ,které vezu v kufru. Tím je krytá STK. Nikdy se mi nestalo, že by díly chtěli přehodit.
VasekC

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...