Ahoj.
riderhenry píše:.....Kazdopadne porad nejak nechapu, proc to resis v tomto tematu. Nejdriv tu napises, ze za sebe vidis cenovy strop 8k (jako by se tu snad na to nekdo ptal
), pak ze bys potreboval zavazne vedet, jestli se rozjede 2. GB a nakonec tu resis varianty, jak si ram vyrobit a ptas se na zkusenosti? Zkus si prosim rozmyslet, co vlastne chces, a pak se muzeme nejak rozumne bavit...
OK. tak ještě jednou:
a) rád bych zvýšil bezpečnost mé MX-5-ky. Nechci koupit, co mi přijde 1. pod ruku a proto, než se rozhodnu sháním informace co je na trhu, kolik to stojí, kde a jak to lze pořídit, jaké jsou s tím zkušenosti atd.
Předpokládám, že "designová" seriovka je sice pěkná, ale že asi není to, co si představuju.
b) v tomto vlákně představené řešení považuji za nejzdařilejší, které jsem našel, a tak o něm vážně uvažuju. Jestli se počítá s výrobou další serie se ptám proto, abych věděl, jestli s tímto rámem mám ve svých úvahách vůbec počítat. Těch 8K je moje představa za nenalakovaný polotovar bez šroubů, instalace a dopravy. Jak ta představa je nebo není reálná se uvidí - můžu za Tebou zajet a můžeme si promluvit.
Pokud je stále ještě něco nejasné, je mi to líto. Omlouvám se, ale líp už to vysvětlit asi nedokážu
.
P.S.: Jestli založit na toto téma speciální vlákno? Nemyslím, že že jo potřebné, ale nebráním se tomu.