ZIZU píše:LordJames píše:Nebojis v jakym smyslu? Tak je jasny, ze vyjove je NB o kousek dal, ze se vyrobce poucil z nedostatku NAcka a tak, ale NAcku nikdo nevezmu to, ze bylo prvni a za to mu tech par nedostatku proste musis odpustit. Mne se na NB libi to, ze pusobi robustneji, hlavne pri pohledu zezadu. Naopak kdyz NB vidim zepredu, tak se pridavam k ty skupine lidi co v tom vidi klasickou masku Hyundai. A z FLka se mi strasne zamlouvaji sedacky. Dovoz za 20 myslel tak, ze sam se nedomluvi a nechaval by si auto dovezt na zakazku pres nejakou dovozovou firmu.
abys to nechapal spatne libi se mi NA, opravdu dost, ale je to pro me spis takova hracka na dlouhy vecery, srdcovka ve ktery se vrtas...
co tahle? : http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... 43523.html
ta teda koženy sedacky nema, ale dokoupit je casem je otazka par tisic, takze podle toho bych auto nevybiral...ja je mam, v lete pohoda, ale verim, ze textil bude lepsi ja si nestezuju a vypadaj bombove!
margo píše:tak tady ty fotky, vcera jsem to uz nestihl, bo mi doma mlada nadavala ze nedelam nic jinyho nez sedim u pocitace
margo píše:tak tady ty fotky, vcera jsem to uz nestihl, bo mi doma mlada nadavala ze nedelam nic jinyho nez sedim u pocitace
Oliff píše: 0-100km/h neber jako měřítko, na 0-400 metrech má s Majdou problém i 200 koňové auto s předním náhonem. Kufr+místo pro složení plachty jsou dostačující. První auto kdy si před mladou vymýšlím důvody, proč někam musím jet. Hodně štěstí
Henges píše:Oliff píše: 0-100km/h neber jako měřítko, na 0-400 metrech má s Majdou problém i 200 koňové auto s předním náhonem. Kufr+místo pro složení plachty jsou dostačující. První auto kdy si před mladou vymýšlím důvody, proč někam musím jet. Hodně štěstí
Sry, ale to musela být slušná lama za volantem té 200ps předokolky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků