Nemohl by mi někdo pls okopírovat svůj velkej českej techničák od NA 1.8, rv.1994? Nastíním.
Musím udělat STK a když sem borců řekl co za auto a rok to je, tak semi skoro vysmáli,jestli sem se jako nezbláznil. Prej jeto moc starý a blablabla,zjistit musí EURO,a dalších XXX chujovin který je třeba zapsat do českýho VTP a který v německým nejsou. To je přes jakejsi protokol přes Mazdu bo Dekru ( Margo to teď nedávno absolvoval). No a kde že je problém? Technik mi oznámil,že cena tohoto úkonu u nich na stanici je od 4000-8000 Kč podle toho, co všechno budou potřebovat..Opakuji 4-8k !?!?!?!?!? THE FUCK? Za zápis do techničáku..Zítra volám na jiný Stk,kde by to mělo,snad,možná,kdoví stát Margem zmíněný 2 tácy.
Nicméně se jich optám,esi by nestačila právě ta kopie cizího TP,respektive zadní strany kde sou ty údaje.
Pokud někdo svou mazdicu přihlašoval a ty 2 nebo kolik tisíc platil aby svůj techničák dostal, tak po něm tu pracně získanou kopii nebudu chtít zadarmo. Abyste nemysleli, že jen somruju
Nevím jesi má někdo podobnou zkušenost a nebo sem jen já kápl na podobnej přístup
EDIT: sorry zaty slohy,ale jsem nasranej tak píšu dlouhý story..