Pražské zcuky!

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Pražské zcuky!

Příspěvekod Pavel260 » 06 čer 2010, 19:58

paráda :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Dee #4 » 06 čer 2010, 22:21

ta.blogerka píše:no na tý dvojitý plný jsem ti docela nadávala :D ale obecně jseš teda brusič strašnej, bejt za volantem já, tak tě ztratím už tak po kilometru (a proto za to v kolonách radši nelezu vůbec :lol:)

no takhle - mozna to tak nevypadalo, ale jezdim opatrne, nejsem kreten bez mozku, to si sama mohla videt, ze v obci jezdim slusne :) , ale na druhou stranu mi vubec nedela problem porusit zakon v situaci, kdy nemuzu sebe a ani ostatni ohrozit. vim ze predjizdet na dvojity plny je strasna prasarna, ale kdyz ja vazne pospichal :roll: :D a jako nemuzu za to ze benesovska smer praha je z velky casti jeden pruh a auta nejsou schopny uhnout do odstavnaku, kdyz videj, ze clovek blika, ze chce predjet. a uz vubec nemuzu za to ze ta 1.8 tak strasne miluje vysoky otacky :mrgreen:
ale s tim brusicem :lol: - tvuj woody ma co rikat, kdyz jsme jeli z prahy do malsic tak byl "nabrousenej" pomalu vic nez ja :lol: :lol:
jo a jinak - paradni fotky za jizdy :!:
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod PavelS » 06 čer 2010, 23:53

Koukám, že zpátky to bylo ostřejší než po cestě tam :D Musíme to trochu mírnit - nejsme bezmozci, tak by to mělo bejt znát ;)

Těším se na další in action fotky, ty jsou nejlepší, i když je mi jasný, že maj velkou zmetkovost - to se dá čekat ;)
PavelS

Příspěvekod Honzíík » 07 čer 2010, 00:17

Tako koukam ze jsem prosvihl peknou zabavu, zrovna kdyz jsem odjizdej v patek mimo prahu tak jsem potkal Dee a rikal ze je sraz, no skoda mel jsem uz jiny plany coz me trosku mrzi ze jsem nejel s vama mohla byl legrace :(
Honzíík

Příspěvekod ta.blogerka » 07 čer 2010, 08:54

Dee #4 píše:
ta.blogerka píše:no na tý dvojitý plný jsem ti docela nadávala :D ale obecně jseš teda brusič strašnej, bejt za volantem já, tak tě ztratím už tak po kilometru (a proto za to v kolonách radši nelezu vůbec :lol:)

no takhle - mozna to tak nevypadalo, ale jezdim opatrne, nejsem kreten bez mozku, to si sama mohla videt, ze v obci jezdim slusne :) , ale na druhou stranu mi vubec nedela problem porusit zakon v situaci, kdy nemuzu sebe a ani ostatni ohrozit. vim ze predjizdet na dvojity plny je strasna prasarna, ale kdyz ja vazne pospichal :roll: :D a jako nemuzu za to ze benesovska smer praha je z velky casti jeden pruh a auta nejsou schopny uhnout do odstavnaku, kdyz videj, ze clovek blika, ze chce predjet. a uz vubec nemuzu za to ze ta 1.8 tak strasne miluje vysoky otacky :mrgreen:
ale s tim brusicem :lol: - tvuj woody ma co rikat, kdyz jsme jeli z prahy do malsic tak byl "nabrousenej" pomalu vic nez ja :lol: :lol:
jo a jinak - paradni fotky za jizdy :!:

to je fakt no :oops: ale po cestě zpátky jsi vedl :D a jako jo, uznávám, krom tý dvojitý plný to ušlo ;) spěchači :P

PavelS píše:Koukám, že zpátky to bylo ostřejší než po cestě tam :D Musíme to trochu mírnit - nejsme bezmozci, tak by to mělo bejt znát ;)

Těším se na další in action fotky, ty jsou nejlepší, i když je mi jasný, že maj velkou zmetkovost - to se dá čekat ;)

taková hrůza to zas nebyla :) lidi docela uhejbali, my vždycky poděkovali, drtivá většina v pohodě, jenom pár bylo po vzoru toho Espacu "překážečů" :roll:
ta.blogerka

Příspěvekod Marfil » 07 čer 2010, 09:03

No tady mi to nedá, vzpomněl jsem si na to, jak jsem u Benešova najížděl beznadějně poslední s tím, že jsem dával přednost asi 12-ti autům.. taky jsem si vyslechl jedno pořádné protroubení :twisted: .. musel jsem oprášit zvyky, které jsem už pár let dal k ledu.. jak říká PavelS - s tím "umírněním se" - svatá pravda.. a taky není nutné dělat si špatný obrázek u ostatních uživatelů silnic :lol:

ta.blogerka: super čtení, četli jsem to společně s juniorem, mohl se radostí zbláznit, když zjistil, že je tam o něm zmínka..inu, média dělají divy :lol: :lol:

http://marfilxx.rajce.idnes.cz/MX5_Jizni_Cechy/#album
Aktuálně B.E.Z mx5
Marfil

Příspěvekod Koby » 07 čer 2010, 12:17

Jj, umírnění především.. Tohohle se upřímně nechci zučastnovat :-) Už tak jsem jednu dobu jel asi o pul kiláku před váma.. :D Věčný nesmyslný předjíždění, plný čáry, ježdění vedle sebe že ostatní auta nemaj šanci v tom rozdvojení předjet atd... to fakt ne... ;)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod woody » 07 čer 2010, 12:52

No já bych upřímně byl při hromadných akcích i pro dodržování rychlosti (kromě samozřejmostí jako plné čary a elementární slušnost), ať zbytečně neprovokujeme čerty a nenasíráme ostatní řidiče... Ale musí to dodržovat všichni, protože jak to jeden začne kotlit a dělat prasárny, tak s sebou automaticky strhává i ostatní, kteří musí dělat to samé, aby mu stačili. A druhá věc je volba trasy - příště to chce časově líp rozplánovat a jet po okreskách kde nikdo nejezdí, ne po hlavním tahu na Budějovice, kde je provoz jako kráva... Takže souhlas, pro tentokrát jsme se vyblbli a pro příště to chce trochu vyklidnit, ať neuděláme nějaký průser.
woody

Příspěvekod ta.blogerka » 07 čer 2010, 12:57

upřímně řečeno, bylo tam znát, kdo to auto ještě nemá takovou dobu a nestihl se s ním pořádně vyblbnout, a to střílím i do vlastních řad :D
ta.blogerka

Příspěvekod Pavel260 » 07 čer 2010, 13:22

no tak já už to chvilku mám ale přiznám se že jsem taky prasil :oops: ale zákazy předjíždění respektuji. ale tu rychlost jsem dodržovat nemohl abych ostatní stíhal :lol:
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...