ta.blogerka píše:no na tý dvojitý plný jsem ti docela nadávala ale obecně jseš teda brusič strašnej, bejt za volantem já, tak tě ztratím už tak po kilometru (a proto za to v kolonách radši nelezu vůbec )
Dee #4 píše:ta.blogerka píše:no na tý dvojitý plný jsem ti docela nadávala ale obecně jseš teda brusič strašnej, bejt za volantem já, tak tě ztratím už tak po kilometru (a proto za to v kolonách radši nelezu vůbec )
no takhle - mozna to tak nevypadalo, ale jezdim opatrne, nejsem kreten bez mozku, to si sama mohla videt, ze v obci jezdim slusne , ale na druhou stranu mi vubec nedela problem porusit zakon v situaci, kdy nemuzu sebe a ani ostatni ohrozit. vim ze predjizdet na dvojity plny je strasna prasarna, ale kdyz ja vazne pospichal a jako nemuzu za to ze benesovska smer praha je z velky casti jeden pruh a auta nejsou schopny uhnout do odstavnaku, kdyz videj, ze clovek blika, ze chce predjet. a uz vubec nemuzu za to ze ta 1.8 tak strasne miluje vysoky otacky
ale s tim brusicem - tvuj woody ma co rikat, kdyz jsme jeli z prahy do malsic tak byl "nabrousenej" pomalu vic nez ja
jo a jinak - paradni fotky za jizdy
PavelS píše:Koukám, že zpátky to bylo ostřejší než po cestě tam Musíme to trochu mírnit - nejsme bezmozci, tak by to mělo bejt znát
Těším se na další in action fotky, ty jsou nejlepší, i když je mi jasný, že maj velkou zmetkovost - to se dá čekat
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků