a to vám poviem čo sa stalo mne
bratovi som objednával pásy a také tie vankúšiky na ne. bolo to z nemecka....mali napísane k pásom že cena pošty 10€ a k vankúšikom 20€ k obi dvom poloźkam mal "every additional item is free"...
veci nešli dať do košíku kedže nemali túto moźnosť a keď dáte buy it now tak to uź proste musíte tiež zaplatit vačšinou neostane to uložene ako keby na zaplatenie neskôr. takže som pred objednávkou napisal predajcovi že mam zaujem o tieto veci a že teda či to bude za 10€ alebo 20€ ....dostala sa mi odpoveď že 20€ a tak som teda zaplatil za každe zvlášť.samozrejme kedže som platil každé zvlášť nabehla mi cena 30€ za poštu
tak som im pisal že by mi teda mohli tych 10€ vratiť a na to mi napisali že som si mal dať veci do košika a napisať im nech upravia cenu že teraz to už nejde
tak som sa trochu zasmial že presne som im o tom pisal... človek by čakal, že pošlú veci v jednom balíku kedže vankúšiky sa bez akeho kolvek problemu zmestia aj do krabice s pásmi...ale nieee soudruzi z NDR to poslali zvlášť ...takźe za balík asi 1.5kg som platil 10€ a za obálku asi 500g som platil 20€ ....mozog mi stojí ešte do dnes, naštastie mi nakoniec tých 10€ vrátili, ale no mohli ušetriť, stačilo myslieť