Já kupoval svoji se 180 tisíci na tacháči. Doložené. Stav auta vizuálně neodpovídal nájezdu. Vše téměř jak nové. Myslím origo díly. Pouze lak měl na sobě znatelný zub času. To mám výbavově úplnou holinu, přesto jsem si jistý tím, že má najeto to, co svítí za cifru pod volantem a nebyla bořená. Pak vídám MXka, co tvrdí +-80 tisíc, a mají odřené vnitřní plasty, samý škrábanec, řadička a volant zchmatané, jak kdyby člověk řídil ve smirkových rukavicích. Mrkneš pod auto, všude rez a bublinky. Motorový prostor ani nemluvě. Tak buď jsou majitelé prasata, nebo mi tu něco smrdí. Sorry, ale vážně tomu moc nevěřím. Je to ale každého věc. Rozhodně souhlasím, že je možné narazit na dobrou koupi

jen bych to nazval v podmínkách ČR raritou..
Přiznávám ale, že pokud má člověk vícero vehiklů, nebo práci za rohem, asi bude nájezd menší. Rovněž pokud má auto jako mazla. Nicméně tady většina lidí (troufám si odhadovat) má pouze MXu a tím to vadne, páč i na tu se ze svého studentského příjmu zadlužili. Třeba se ale pletu a těch starších generací je tu víc. Ti podle mě ale buď lítají okruhy (auto pro spešl účel), nebo mají těch aut víc (znovu auto pro spešl účel).
Já mám roční nájezd u MX minimální +- 5000 km (sice letos snad mnohem víc

ale to se teprve uvidí). Jenže nevěřím, že takto jezdil každý majitel/majitelé od roku prodeje.
A závěrem mého příspěvku mi dovolte vyjádřit nefalšovaný respekt nad vyspělostí zdejších členů a úrovní místních diskuzí. Snad ještě nikdy jsem neviděl tak tolerantní prostředí, než je zde. Člověk může vyjádřit i odlišný názor a není zde okamžitě vystaven vlně urážek a kritiky. Poklona, klucí..
Jedinečnost každé přítomnosti se neustále obětovává nějaké budoucnosti..
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0