MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod mita » 31 črc 2015, 21:02

Na tu bílou jsem psal, za tři dny odpověď že pán dělal v Německu ale už je zpět ve Španělsku kde je taky MX5 k vidění a fotky neposlal...
mita

Příspěvekod Jr. » 31 črc 2015, 21:34

Ha.. Ha...
To je klasika ;). Bude chtít peníze předem a auto že pošle přepravní společností.

Už jsem takhle psal na jedno pěkné NAčko... Fakt by mě zajímalo, kolikrát už to zmr*ům vyšlo.
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod Pelko » 31 črc 2015, 22:18

peetrys píše: Ani nepůjdou dolů. Proč taky. Tahle auta mají fandové, kteří když do nich investujou a šetří je, tak si jich váží a pravděpodobně se nezblázní, aby při příchodu nového modelu svého mazla prodali za třetinu.
.

No, môj názor zase je že NCčka sú dosť predražené nato čo to je, a už dlhodobo je ich cena umelo nafúknutá. Raz to prasknúť musí, a príchod ND bude zrejme spúštač reakcie
Pelko

Příspěvekod peetrys » 01 srp 2015, 12:52

mita píše:Na tu bílou jsem psal, za tři dny odpověď že pán dělal v Německu ale už je zpět ve Španělsku kde je taky MX5 k vidění a fotky neposlal...

Samozřejmě šméčko. Konkrétně tahle se před třemi lety prodávala za 18 000 Euro. Pamatuji si ji, protože jsem o ní uvažovat, ale nakonec jsem ji nevzal, protože jsem chtěl max. nájezd do 20 tisíc a měla už 70 000km.
Slušná bílá NCFL v plné palbě se nedá koupit pod 400 000,-kč . Samozřejmě nemluvím o olítaném autě se 150 000km a se zimníma gumama :)
je: MX-5 NCFL 2.0 Revolution PRHT, Crystal White Pearl, Recaro, Bilstein
bylo: NBFL Sportive 1.8
bylo: NB 1.6
---------------------------------
http://djp.rajce.idnes.cz/
peetrys

Příspěvekod Gabriel » 01 srp 2015, 18:15

Pelko píše:
peetrys píše: Ani nepůjdou dolů. Proč taky. Tahle auta mají fandové, kteří když do nich investujou a šetří je, tak si jich váží a pravděpodobně se nezblázní, aby při příchodu nového modelu svého mazla prodali za třetinu.
.

No, môj názor zase je že NCčka sú dosť predražené nato čo to je, a už dlhodobo je ich cena umelo nafúknutá. Raz to prasknúť musí, a príchod ND bude zrejme spúštač reakcie

Neuraž se prosím, ale před chvílí jsi křičel "už to prasklo, ceny letí dolů". Teď pro změnu voláš "praskne to každou chvíli"!! To není moc důvěryhodný. O tom, že až se konečně začnou ND reálně prodávat a především dodávat (v Evropě se zatím pořád čeká, pokud vím), NC půjde TROCHU dolů, nikdo nepochybuje. Ale ze všeho nejvíc mě dojímá to arbitrární stanovení, kolik má která věc stát. Prostě si to trh / lidé cení na nějakou cenu, ale podle tebe je to OBJEKTIVNĚ předražený.

Nejsem žádnej broker na trhu ojetých aut, ale pokud si za 250 koupím sedmiletý NC, který původně v dané výbavě stálo cca 850 (můj případ), přijde mi to pokles ceny vcelku podobný jako u jiných aut, tedy nikde nevidím to šílený nafouknutí, o kterým mluvíš.
MX-5 NC 2.0 PRHT, NC2 motor, Rotrex C30-94, custom CAI, nerez výfuk od Good-Win-Racing, Bilstein B14, CarboTech brzdy (XP10+XP8), RX-8 + H&R stabíky, IL Motorsport výztuhy, oil cooler, Nissens 68527, FGR 4.1, ECU tuning by Jay (TuningDoneRight).
Gabriel

Příspěvekod Pelko » 01 srp 2015, 20:36

možno som sa zle vyjadril, ale myslel som to tak že ceny šli docela dolu, a po príchode ND to bude zrejme pokračovať. Na začiatku roka sa snáď NC ani nedalo zohnať pod 9tisíc, dnes už sa dajú aj za 6, čo mi príde už reálnejšia cena. Ak vyššie výbavy zatiaľ dolu nešli, tak ich čas ešte príde podľa mňa.
A nechcem nikoho uraziť, ale dať za NC 14tisíc mi príde viac než dosť. Za je už opel speedster čo je auto asi tak o tri triedy inde.
Je jasné že to asi nebude pre ľudí čo hľadajú komfort, ale zase to mi tiež moc nejde dokopy športové autíčko a komfort. Ale to je už vec vkusu a preferencií.
Koniec koncov, prachy sú nato aby sa míňali a robili radosť, pokiaľ sa tak stalo tak je všetko ok :)
Pelko

Příspěvekod buteo » 01 srp 2015, 23:47

Vavris píše:No, za mě je ta cena v kontextu současné nabídky možná i ospravedlnitelná (navíc píše, že je možná dohoda). Ano, souhlasím že 150 je za NBFL 1.6 hodně, ale docela jsem ochoten věřit, že to auto je 1A, takže pro někoho kdo chce co nejlepší stav do 150 tKč to je zřejmě nejlepší řešení.

Ale je to hlavně v souvislosti s nynější nabídkou. Jsem sám komu příjde, že se letos NB a NC v ČR prodávají za nesmysl?

Nedá mi to - PRÁSKNU TO:
Vavris KONEČNĚ našel a dnes si přivezl novou hračku !!!!
Je to inteligentní krasavice a určitě vám ji časem představí sám. Za mě rozhodně palec hodně nahoru! ;)
buteo

Příspěvekod Vavris » 02 srp 2015, 09:00

Děkuju pěkně teda - už mi chodí smsky, jestli jsem si koupil šmoulu :lol:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod buteo » 02 srp 2015, 09:11

back in the bussiness 8-) - vítej zpět a užívej si ji, tu stříbrnou krasavici !
J.
buteo

Příspěvekod j.e.n.i.k.82 » 02 srp 2015, 15:50

Vavris píše:Děkuju pěkně teda - už mi chodí smsky, jestli jsem si koupil šmoulu :lol:

Skoro jsem se az lekl :-) Protoze jinak bychom se tam vcera potkali...

Jinak k tomu smoulovi - zvenku i zevnitr pekna, viko kufru by zaslouzilo trochu pozornosti a jeden puchyr je u dveri ridice, ale pri zavrenych dverich neni videt.. Dal je na haupne dulek (jako by tam neco spadlo). A horsi potah ridicova sedadla.
Co je horsi, tak z praveho nosniku se loupou kusy rzi, levy vypadal o kus lepe. Dal piskaji brzdy, ale hlavne auto pri brzdeni tahne doleva. Nic tam nemlati, rizeni v poradku. Motor suchy..
O sleve na vyreseni problemu s brzdami, nosniky a kosmetickych vad majitele nechteli moc slyset a hlavne ji ani moc prodat nechteji..
V zime pry nejeta, ale zimni kola jsou soucasti nabidky. Nosic i kufr take vypadaly dobre..
j.e.n.i.k.82

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...