peetrys píše: Ani nepůjdou dolů. Proč taky. Tahle auta mají fandové, kteří když do nich investujou a šetří je, tak si jich váží a pravděpodobně se nezblázní, aby při příchodu nového modelu svého mazla prodali za třetinu.
.
mita píše:Na tu bílou jsem psal, za tři dny odpověď že pán dělal v Německu ale už je zpět ve Španělsku kde je taky MX5 k vidění a fotky neposlal...
Pelko píše:peetrys píše: Ani nepůjdou dolů. Proč taky. Tahle auta mají fandové, kteří když do nich investujou a šetří je, tak si jich váží a pravděpodobně se nezblázní, aby při příchodu nového modelu svého mazla prodali za třetinu.
.
No, môj názor zase je že NCčka sú dosť predražené nato čo to je, a už dlhodobo je ich cena umelo nafúknutá. Raz to prasknúť musí, a príchod ND bude zrejme spúštač reakcie
Vavris píše:No, za mě je ta cena v kontextu současné nabídky možná i ospravedlnitelná (navíc píše, že je možná dohoda). Ano, souhlasím že 150 je za NBFL 1.6 hodně, ale docela jsem ochoten věřit, že to auto je 1A, takže pro někoho kdo chce co nejlepší stav do 150 tKč to je zřejmě nejlepší řešení.
Ale je to hlavně v souvislosti s nynější nabídkou. Jsem sám komu příjde, že se letos NB a NC v ČR prodávají za nesmysl?
Vavris píše:Děkuju pěkně teda - už mi chodí smsky, jestli jsem si koupil šmoulu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků