Rudy - NB green & NA white

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Rudy - NB green & NA white

Příspěvekod vhml » 05 lis 2015, 12:48

O nových kostkách do dveří jsem taky přemýšlel. Ale ono to v originále je pogumovaný železo, takže tam moc s tuhostí vymýšlet nelze. Jen jsem ti protikusy ve dveřích sklepal aby šly dveře zavírat ztuha. Nějaký přínos to, troufám si říct, mělo.

Rudy píše:Ahoj, prišiel som skontrolovať či ma Elektron v jeho topicu o NAčku neohovára, tak tu rovno niečo postnem.

Už ma úplne prešli útopické predstavy o tom, že raz keď bude všetko hotove nafotím to a spravím tu mini serial rozdelený na úpravy podvozku, spevňovanie, motor, atď. A to preto, že jednoducho už druhým rokom sa každý deň snažím niečo urobiť, vyrobiť upraviť, ale

pri počte rozrobených vecí sa čas vyhradený pre mazdu delí niekoľko krát. Teda pokiaľ nerátam všetky tie výfuky a turbá pre mazdy zákazníkov, pri tých sa z času na čas dá pekne zviesť a vyhovoriť sa, že preca len tie prvé kusi či prototypy by som si mohol nechať.

Tak napríklad tie zvody z posledného updatu možno ani len na auto nepôjdu, lebo k midpipu pribudol veľký magnaflow back box a zvody trochu iného typu ako tie predošlé.
DSCF3260.JPG

Naštastie všetko nie je tak zlé v pivnici mám skriňu v ktorej už druhým rokom ako mazda stojí stale niečo pribudne. Tak som cvakol niečo stoho.
_MG_0091.JPG

Späták a vrchná konzola z NA, ono vlastne ide o konzolu, lebo späťak vymenim za ničo na štýl lotusu elan.
_MG_9531.JPG

Áno ani takáto tuzerská vec ma neminula, svetla na štýl ineho lotusu a to elise.
_MG_0372.JPG

Oil-catch can priamo pod uloženie ľaveho tlmiča s príslušenstvom, nech sa to dá úhľadne zapojiť a hadice si len tak neliatajú.
_MG_9546.JPG

_MG_0385.JPG

Nylonové door-bushings pre zvýšenie tuhosti, teda využitie dverý ako pre spevnenie karosérie. Rozmýšľal som nad tým už od momentu keď som videl TRD dorazy pre GT86 no a keď vyšli tie od garage star vedel som, že nič jednoduhšie nemôže byť keď sa mi taký material
povaľoval po šuflíkoch.
_MG_2648.JPG

Pôvodne vstrekovanie vody/ethanolu, ale nakoniec to skončí v inom aute ako upgrade z karburátora na vstrekovanie.
_MG_2661 (1).JPG
vhml

Příspěvekod Rudy » 17 lis 2015, 22:24

Za mokra ani nevyzerá tak ošuntelo :D
_MG_4875.jpg

Ale hlavý point tohto príspevku je, že na opísanom setupe sa pracuje a rovno mi napadlo, že prečo nerozširiť porfolio a nespraviť paralelnú ECU resp. piggyback, otestovat to na sovjom aute a potom to predávat ako volitelnú časť ku kitom. No a kedže z toho čo som našiel v šuflíku sa nič nehodilo...
_MG_4900.JPG

...tak som začal znovu od nuly...
_MG_4885.JPG
Rudy

Obrázky: 2

Příspěvekod LordJames » 17 lis 2015, 22:30

Tak konecne :) kurnik to jsem zvedavej, drzim palce :)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod mojžo » 18 lis 2015, 23:35

Je radosť vidieť akí múdri ľudia sú medzi nami.
mojžo

Příspěvekod Rudy » 07 led 2016, 22:37

Mojžo ono to zas také zložité nie je.

kousmen píše:...Hlavně až budeš dělat ty ITB čachry, tak nezapomeň taky dokumentovat..

Samozrejme, v tomto momente všetko čo je na obrázku je poskladané na stole a pripravujem članok o tom prečo je tam toľko vecí a čo a ako bude ovládané RJ.
Najprv som chcel spraviť fotku všetký vyrobených alebo upravených dielov, no nakoniec z toho vyšlo, že sú to úplne všetky diely ktoré sú okolo mojho ITB setupu.
_MG_0301.jpg
Rudy

Obrázky: 2

Příspěvekod elektron » 07 led 2016, 23:36

Vyzera to extra, uz sa tesim na jar/leto ked ma s tym prevezies.
16 ND ceramic, recaro, bilstein
99 NB 1.8 vvt BP-Z3 turbo, 240hp, VICS, 6speed, 3.6 lsd, ME221, bosch EV14, Koni, brake swap
ex 00 NB 1.8 coldside mp62, 210hp, MS2 MSlabs
ex 90 NA 1.6 116hp
elektron

Příspěvekod LordJames » 07 led 2016, 23:49

To je krasa, taky bych chtel mit v necem takovej poradek :-D
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod LordJames » 07 led 2016, 23:49

To je krasa, taky bych chtel mit v necem takovej poradek :-D
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod cavan » 08 led 2016, 09:36

aspon v tych prispevkoch Kubo.. vsade ich mas 2-krat.. :)

a Rudy, vyzera to zaujimavo..
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod AndrewG » 08 led 2016, 11:53

iiha, vidim dobre dvojite vstreky budu ?
tiez som mal v plane vyskusat tento setup, zial ziadna pre mna dostupna ECU nepodporuje 8 vstrekovačov a aj tak by to pre človeka ktorý prvý krat chce niečo ladiť bola nočná mora :-)
ale som veľmi zvedavý, čo sú tie ako keby predlženia na jednotlivé klapky ? nebudeš používať "velocity stacks" ?
AndrewG

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora