vhml píše:Kde v takovým případě měříš teplotu a tlak oleje, když se do toho mezikusu čidla nevejdou?Řeším to taky a nevím kudy elegantně do toho.
Snímač tlaku oleja mám miesto originál "snimača"/vypínača. teplotu som chcel najprv mereať tak, že si upravím adapter/insert ktorý bol k sandwitch platu, Bolo by to rovnake riešenie ako ponuka mocal.
No nakoniec som našiel peknu rovnu plochu na odliaktu navrtal to a narezal tam 1/8NPT. Rozmýšľam že to spravávím aj na druhej strane abudem mocť merať či už efekrtivitu tak pressure drop. Lebo tie snimače stoja zopár dolárov od rovnakého dodávateľa.
AndrewG píše:..zohnal materiál na tep. oddelenie ? resp. o aký mat sa vôbec jedná ? ...
Ja som vybracie vyriešil malou podperou ktorú nebude vydno a zaroveň bude sučast termostatu na reroute, to je aj jeden z dvôvodov tých výrezov zospodu pri prírube a prevysu hadíc, tie sú tam na reroute.
Teraz sa určite nevyjadrim správne, ale je to niečo ako bakelit/kuprexit. ľahko sa to obrábalo a bolo mi povedané, že konštatné vystavenie 200°C nie je problém, čo je dostačujúce. Použil som to v hrúbke 10mm jednak mi to dovolilo posunuť blades na idealnu vzdialenosť od ventilov a na druhu stranu tak kráta príruba(zosatok z oriignál sania) na motor cez ktoru preteká chladiaca kvapalina bude mať hneď skoro 90° a určite nehcem aby to tak bolo aj so zvyškom zostavy.